Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 13 találat van a Deluxe.hu oldalon

Hazatér a rekordáron elkelt Zsolnay váza

2014. január 07.

A pécsi Zsolnay Kulturális Negyedben állítják ki január 8-tól azt az Apáti Abt Sándor tervezte nagy méretű szecessziós vázát, amely a Zsolnay kerámiák esetében rekordnak számító 19 millió forintos áron kelt el a Virág Judit Galéria árverésén.


Újra kaphatók a Zsolnay-termékek Moszkvában

2013. szeptember 17.

Újra megjelennek a Zsolnay Porcelánmanufaktúra a termékei Oroszországban, a cég kezdetnek Moszkva központjában nyit üzletet - számolt be Bachar Najari tulajdonos az orosz fővárosban zajlott tárgyalásáról az MTI-nek kedden.


Arab piacra is vinné a Zsolnay-t új tulajdonosa

2013. március 01.

Újabb hazai márkaboltok nyitását, a termékskála bővítését, valamint vezetői személycseréket is tervez Bachar Najari, a pécsi Zsolnay Porcelánmanufaktúra Zrt. új többségi tulajdonosa.


Zsolnay családtörténeti kiállítás nyílt

2012. április 20.

A Zsolnay család és a nevét viselő, nemzetközi hírűvé vált porcelánmanufaktúra több mint másfél évszázados történetét mutatja be az az állandó kiállítás, amely csütörtökön nyílt a pécsi Zsolnay Kulturális Negyedben.


Zsolnay Fesztivál először Pécsen

2012. április 13.

Összművészeti fesztivált szerveznek a Zsolnay Kulturális Negyed nyitórendezvényeként április 27. és május 1. között Pécsen: az I. Zsolnay Fesztiválon 60 produkciót mutatnak be több mint 450 fellépő közreműködésével.


Gucci-minták a Zsolnay új modelljein

2012. április 05.

Patrizia Gucci, a világhírű divattervező dinasztia tagja tervezte a pécsi Zsolnay Porcelánmanufaktúra új készletének mintáját és színvilágát; az aranyvirággal díszített, összesen mintegy 60 darabos kollekcióval a cég a nemzetközi piacokat is megcélozza.


Kritikus helyzetbe került a Zsolnay

2012. március 09.

Létéért küzd a pécsi Zsolnay Porcelánmanufaktúra Zrt., miután a tulajdonosok ismét elhalasztották az évek óta ígért 500 millió forintos tőkeemelést - írta pénteki számában a Napi Gazdaság a társaság egyik vezető beosztású, de neve elhallgatását kérő munkatársára hivatkozva.


Ezer rózsaszín Zsolnay-porcelán egy helyen

2011. december 21.

A Zsolnay-gyár működésének első évtizedeiben készült rózsaszín porcelánokból nyílik kiállítás szerdán a pécsi Zsolnay Kulturális Negyedben.


Privatizálták a Zsolnay porcelángyárat

2010. június 29.

Ma írták alá a Zsolnay Porcelánmanufaktúra Zrt. privatizációjáról szóló szerződést, a Pécs Holding Zrt.-től a Manufaktúra-Befektető (M-B) Kft. vásárolta meg a porcelángyárat 230 millió forintos vételárért és további 500 millió forint tőkejuttatás vállalásáért. A szerződés megkötésénél a Zsolnay leszármazottakon kívül a Deluxe Magazin is jelen volt.


Megmentették a bezárástól a Zsolnay porcelángyárat

2010. június 28.

A Manufaktúra-Befektető Kft. (M-B) vásárolhatja meg a Zsolnay Porcelánmanufaktúra Zrt. kisebbségi tulajdonrészét, amelynek ajánlatát végül elfogadta a pécsi közgyűlés. A döntéssel a város megmentette a világhírű gyárat a bezárástól.


1 2


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5