Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 9 találat van a Deluxe.hu oldalon

Teszteltük a Destillata legjobb pálinkáit

2010. március 19.

Megkóstoltuk a Destillatán legjobb eredményt elért magyar párlatokat. A gyümölcsről, hordóról és pálinkáról a Zimek, a Matheus és a többi főzde munkatársait kérdeztük. Tavaszi gyümölcskúra szőlőtől levendulán át almáig, negyventől a hatvan fokig.


Áfonyapálinkával és Irsaival tarolt a Zimek a Destillata 2010-en

2010. március 18.

Mint korábban már beszámoltunk róla, több magyar pálinka is sikert aratott a Destillata 2010-es párlatversenyén. A hazai eredményhirdetést követően megtudtuk, pontosan mely italok kerültek fel a dobogóra Bécsben. A Zimek az áfonyapálinkával és az Irsai Olivér szőlőpálinkával nyerte el az év legjobbjai díjakat.


Magyar siker a Destillata párlatversenyen

2010. március 16.

A hétvégén tartották a Destillata párlatversenyen eredményhirdetését. A párlatok világbajnokságának tartott osztrák versenyen idén is erősek voltak a magyar pálinkák, 77 érmet, öt aranyat, és két Év párlata címet hoztak haza. A szerdai kóstolóval egybekötött hazai eredményhirdetés után részletekkel és ízélményekkel jelentkezünk majd.


Az öt legjobb pálinka

2010. február 23.

Már nem azért szeretjük, mert hungarikum, hanem mert egyszerűen jó. Óriás fejlődésen ment keresztül a pálinkakultúránk, mi is egyre finomabb párlatokat kóstolunk. Összegyűjtöttük az öt legjobb pálinkaélményünket a közelmúltból. Nehéz volt választani.


Őszibarackból készül pálinkák királynője

2009. augusztus 25.

A főzet különlegességéről árulkodik, hogy nehéz elkészíteni, és ennek megfelelően viszonylag ritkaságnak számít a szaküzletek polcain. Felkutattuk a legjobbakat.


Zimek Pálinkamanufaktúra, ahol kézműves pálinkák születnek

2009. augusztus 12.

Roland Zimeket nem kell bemutatni a pálinkarajongóknak. Tiszta, gyümölcsös párlatait sokan kedvelik. Ellátogattunk Zamárdi-felsőre, hogy bepillanthassunk a kulisszák mögé. Nemcsak beszélgettünk, kóstoltunk is.


A legfinomabb törkölypálinkák

2009. május 26.

A pálinka típusainak széles palettáján mindig kitüntetett helyet foglalt el a törköly. Itt az alkalom, hogy megismerkedjünk a legjobbakkal. Összekóstoltuk őket.


A legjobb szőlőpálinkák

2009. május 08.

Három szőlőfajta, amelyek gyümölcsös aromáikat pálinka formájában is képesek megőrizni. Összegyűjtöttük a legjobb irsai olivérből, cserszegi fűszeresből és sárgamuskotályból főzött szőlőpálinkákat.


Pálinkaritkaságok a Balaton partján

2006. június 27.

Lassan, de biztosan a pálinka is elfoglalja az őt megillető helyet a gasztronómiában, s ezzel együtt a fogyasztóknak is egyre szélesebb közönsége különbözteti meg a minőségi italt a kommersztől. A minőség fontosságáról és az új tendenciáról Roland Zimekkel beszélgettünk a zamárdi pálinkafőzdében.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5