Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 6 találat van a Deluxe.hu oldalon

Tengerillattal kelt nyaralási vágyat a magyar parfümőr

2011. szeptember 16.

Zólyomi Zsolt parfümőr, az egyetlen magyar Orr egyedüli magyarként végezte el a parfümkészítés mesterkurzusát Versailles-ban. Parfümőrként saját kreációkat, személyre szabott parfümöket készít, egyéni parfümtanácsadást és kurzusokat tart, bemutatóterme van Budapest belvárosában. Kezdetben hobbiként foglalkozott a parfümökkel, csak lassan kristályosodott ki számára, hogy ezt a szakmát választja.


Magyar szakember tervezi Roger Moore feleségének illatát

2011. március 25.

Magyar parfümőrt kért fel a rövid ideig Budapesten tartózkodó Sir Roger Moore és felesége, Kristina Tholstrup egy egyedi parfüm megtervezésére. Zólyomi Zsolt, az egyetlen magyar Orr, egy évig dolgozik majd a parfümön, hogy az végül tökéletesen passzoljon a megrendelő egyéniségéhez, bőre testillatához és az aktuális életcéljaihoz.


Erotikus téli illatok

2009. október 19.

Ősszel és télen más illatokat preferálunk, ahogy a parfümhasználati szokások is megváltoznak. A nagykabátból kilógó apró felületeken a keleti, az animális és a gourmand illatok kerülnek előtérbe. Az egyik fő mozgatórugó természetesen a szexualitás, de sokan keresnek a különböző ünnepekre alkalmi illatokat is.


A gazdagok szaga

2008. június 05.

A parfüm valaha luxustermék volt, ma egy áru a sok közül. Mégis a luxus fogalmát kerestük, amikor átlagos és elit parfümboltokban jártunk, ahol nem csak az illatkoncentrációban találtunk különbséget. Zólyomi Zsolttal, az ország egyetlen orrával később niche parfümökről és vásárlóikról beszélgettünk.


Plágium a TV2 Mokkájában

2008. január 25.

Nem műfajunk a szerkesztőségi közlemény, hogy most mégis kivételt teszünk, az egy anyagunk "újrafelhasználása" miatt történik. Nem kizárólag magunk miatt írunk minderről, hanem hogy megállítsunk egy folyamatot, és kézzelfogható példát mutassunk olyan esetekre, amelyeket egyre többször tapasztalhatunk.


A félelem szagát is érzi a parfümőr

2008. január 21.

Zólyomi Zsolt az egyetlen parfümőr, más néven "Orr" az egész kelet-európai régióban. Egyedülálló képességei révén megérzi például, ha valaki fél, illetve számos illat kreálásában vesz részt, a legdrágább parfümöktől a toalettkacsáig. Ha van rá elegendő pénzünk, személyre szabott illatot is kreál nekünk, sőt még azt is elárulja, milyen elvek alapján készülnek a mai parfümök.Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5