Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 20 találat van a Deluxe.hu oldalon

Hetvenöt éve született Yves Saint Laurent

2011. augusztus 01.

Ahhoz, hogy egy nő szép legyen, elég egy fekete pulóver, egy fekete szoknya és oldalán egy szerető férfi, vélekedett a nőiségről Yves Saint Laurent, a XX. század zseniális divattervezője, aki augusztus 1-jén lenne 75 éves.


Eladó Yves Saint Laurent párizsi luxuslakása

2010. november 18.

Eladják Yves Saint Lauren egykori francia divattervező párizsi luxuslakását.


Apácákat küldött a kifutóra az Yves Saint Laurent

2010. október 27.

Hogyan fér össze a párizsi divat és a zárdák világa? Az Yves Saint Laurent divatház megmutatta a kissé már agyoncsépelt apácafejkendő segítségével.


A divattervezők leghíresebb múzsái

2010. szeptember 02.

Audrey Hepburn vagy Catherine Deneuve ideális múzsának tűnik, de adnak ihletet náluk kevésbé mutatós színésznők is. Lássuk, kik vannak befolyással a divattervezőkre, kiknek köszönhetően képesek újat vagy érdekeset teremteni a dizájnerek.


Yves Saint Laurent aktfotója rekordárat hozott

2010. július 02.

Kereken negyvenezer eurót (11,6 millió forintot) fizetett egy ázsiai gyűjtő a Christie's aukciósház árverésén Jeanloup Sieff fotójáért, amely a fiatal Yves Saint Laurent-t ábrázolja.


Yves Saint Laurent-ba öltöztetett kaviár

2010. február 02.

A legjobb konyakoknak metszett üveg, a legjobb szivaroknak különleges fa doboz dukál. A Caviar House & Prunier-nél úgy gondolák, hogy minőségi kaviárjuk is megérdemli az extra csomagolást. Az Yves Saint Laurent motívumokba csomagolt ikra ára több mint százezer forint.


29 milliót fizetett valaki egy közönséges esernyőtartóért

2009. november 23.

A tervezett bevétel mintegy háromszorosát hozta az Yves Saint Laurent hagyatékából rendezett második árverés, amelynek három napja alatt összesen 8,99 millió euró (2,4 milliárd forint) gyűlt össze. Egy majdnem közönséges esernyőtartó a várt pár száz euró helyett 109 ezer euróért kelt el.


Óriási siker az újabb Saint Laurent-árverés

2009. november 20.

Már a második nap meghaladta az előzetes várakozásokat az Yves Saint Laurent hagyatékából rendezett második árverés. Eddig négymillió euró, azaz több mint egymilliárd forint gyűlt össze, még hátramaradtak tételek a mai napra is.


Újabb milliós árverés Yves Saint Laurent hagyatékából

2009. november 19.

Újabb árverést rendeznek a 2008-ban elhunyt divattervező hagyatékából. Az Yves Saint Laurent bútoraira, vázáira, gyertyatartóira és ékszereire licitálók az AIDS-kutatásokat támogatják a több millió eurós értékre becsült tételekkel.


Halála után is milliárdokat keres a francia divatcézár

2009. október 28.

Yves Saint Laurent legendás francia divattervező lett a legjobban kereső halott híresség, derült ki a Forbes magazin összeállításából. Michael Jackson a harmadik, és valószínűleg évekig meg fogja őrizni dobogós helyét.


1 2


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5