Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 17 találat van a Deluxe.hu oldalon

Egymillió dolláros ebéd

2013. június 10.

A korábbiakhoz képest aránylag "csekély" összegért, egymillió dollárért (222 millió forint) ebédelhet Warren Buffett sztárbefektetővel egy jótékonysági árverés győztese.


Megnevezte utódját a világ harmadik leggazdagabb embere

2010. október 27.

Warren Buffett, Amerika második és a világ harmadik leggazdagabb embere egy kevéssé ismert connecticuti fedezeti alap kezelőjét, Todd Combsot nevezte meg első számú lehetséges utódjaként a Berkshire Hathaway Inc. befektetési igazgatói posztján - jelentette kedden címoldala vezető híreként a The Wall Street Journal.


Diákok ebédelhettek a milliárdossal

2010. október 22.

Húsz szerencsés egyetemista ebédelhetett a milliárdos Warren Buffett társaságában.


A milliárdosok öt közös vonása

2010. augusztus 26.

Idén márciusban 937 milliárdost számolt össze a Forbes. Egy viszonylag is klubról beszélünk tehát, annyira legalábbis, hogy a hatalmas vagyon mellett is találjunk közös vonásokat a világ leggazdagabb emberei között. Lássuk a milliárdosok öt közös vonását.


Gates és Buffett a vagyonuk felét kéri a milliárdosoktól

2010. június 18.

Amerika két leggazdagabb polgára arra próbálja rávenni a többi milliárdost, hogy hatalmas vagyonuknak a felét ajánlják fel jótékony célokra.


Van, akinek nem drága a 604 millió forintos ebéd

2010. június 14.

2,6 millió dollárt (604 millió forintot) fizetett egy rajongó azért, hogy Warren Buffet pénzügyi mágnás társaságában költse el ebédjét. Összesen kilencen harcoltak a 25 ezer dolláros kikiáltási áron meghirdetett étkezésért.


Milliókért ebédelhetünk a világ harmadik leggazdagabb emberével

2010. június 10.

A világ harmadik leggazdagabb embere, Warren Buffett ismét árverésre bocsátott egy ebédet az eBay-en, amit vele költhet el egy dúsgazdag szerencsés. A jótékony célokat szolgáló licitálás 2010. június 6-án, vasárnap kezdődött, és egész héten tart.


Warren Buffett, a világ harmadik leggazdagabb embere olcsón dolgozik

2010. március 16.

Mindössze 175 ezer dollár (33,7 millió forint) fizetést vett fel 2009-ben Warren Buffett amerikai üzletember. A világ harmadik leggazdagabb emberének cége egyébként milliárdos nagyságrendű profitot ért el a válságos tavalyi évben.


Hogyan gazdagodjunk meg a válság alatt?

2009. november 27.

Ebben talán a legnagyobb szakértő az egykori amerikai elnök apja, Joseph P. Kennedy lehetett. Az amerikai üzletember a nagy világválság hat éve alatt növelte vagyonát négyről 180 millióra. Az AskMen.com alapján tekintsük át, mit leshetünk el a példájából.


Rajzfilmfigura lesz a világ második leggazdagabb embere

2009. július 29.

A világ második leggazdagabb embere már eddig is számos címet mondhatott a magáénak: filantrópusként, befektetőként, íróként is bizonyított. A 78 éves milliárdos karriertörténete újabb epizódhoz ért, ugyanis rajzfilmfiguraként láthatjuk viszont egy gyerekeknek készült gazdasági oktatófilmben.


1 2


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5