Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 14 találat van a Deluxe.hu oldalon

Bevásárolt Warhol-portrékból a brit uralkodóház

2012. szeptember 27.

Andy Warhol II. Erzsébetről készült portréi közül négyet is megvásárolt a Royal Collection, a brit uralkodóház gazdag műgyűjteménye.


37 millió dollárt adtak a dupla Elvisért

2012. május 10.

Andy Warhol Double Elvis című képe 37 millió dollárért (8,2 milliárd forintért) kelt el a Sotheby's szerdai New York-i árverésén, amelyen Roy Lichtenstein és Aj Vej-vej művei is egyéni művészi rekordot döntöttek.


460 millió forintot érő gyerekrajz

2012. április 03.

5 dollárért, ezer forintért vett egy rajzot egy brit férfi egy amerikai garázsvásáron, amiről kiderült, hogy Andy Warhol alkotása. Az értékét 1,3 millió fontra, 460 millió forintra becsülik.


Hatmilliárdot érhet Liz Taylor portréja

2011. március 25.

Elárverezik Andy Warhol pop-art művész Elizabeth Taylorról készített egyik portréját, amelyért a licitet bonyolító aukciósház szerint akár 30 millió dollárt, 5,6 milliárd forintot is megadhatnak.


Háromszázezer dollárért kelt el Warhol átlőtt Mao Ce-tungja

2011. január 12.

Dennis Hopper hagyatékának keddi árverésén 302 500 dollárért (64,6 millió forintért) kelt el Andy Warhol golyó ütötte lyukakkal "ellátott" Mao Ce-tung portréja.


Csúcstechnológia és Andy Warhol Budapesten

2010. augusztus 19.

Csupán egy hétig látható, exkluzív tárlattal várja az érdeklődőket a POP-ART hercegeként is ismert Andy Warhol életművének legismertebb darabjait felvonultatva a budapesti Szépművészeti Múzeum. A kiállítás különlegességét az egyes képek 3D-ben megjelenített változatai adják, amelyeket speciális szemüveggel lehet majd megtekinteni.


Lila és kék pezsgő csak gazdag spanyoloknak

2010. július 19.

A legelitebb pezsgőházak és rendszeres champagne-fogyasztók valamiért imádják a limitált szériás, különleges palackokat és csomagolásokat. A legújabb ilyen luxusital, amire pénzt költhetnek, a Dom Perignon pop art kollekciója.


Kétmilliárdot fizettek az ibolya szemű Liz Taylorért

2010. július 01.

Liz Taylor ibolya szemű Andy Warhol-portréja 6,7 millió fontért (2,3 milliárd forintért) cserélt gazdát szerdán a Christie's londoni árverésén.


Egymilliárd forintot ért a kamaszlánynak ajándékozott kép

2009. november 13.

43 millió dollárért kelt el Andy Warhol egyik selyemszitanyomással készült képe a Sotheby's aukciósház árverésén. Több mint 6 millió dollárt adtak a művész önarcképéért, amit egy kamaszlánynak ajándékozott több mint negyven éve.


150 millióért adták el Warhol Michael Jacksonját

2009. november 12.

Egy gyűjtő 812 500 dollárért, vagyis 146 millió forintért vásárolta meg Andy Warhol pop-art művész Michael Jacksont ábrázoló alkotását a Christie's aukciósház árverésén.


1 2


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5