Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 8 találat van a Deluxe.hu oldalon

Borszerda a Budavári Palotában

2012. június 26.

Az egri, a villányi, a balaton-környéki és a pannonhalmi borvidékek mutatkozik be július 4. és 25. között a Magyar Nemzeti Galéria (MNG) által meghirdetett, Borszerda elnevezésű sorozatban a Budavári Palota panorámateraszán.


Villányi borok sikere két borversenyen

2011. május 17.

A villányi Günzer Tamás 2007-es Mátyás Reserve-je nyerte a Szegedi Borfesztivál fődíját, míg a Pannon Borrégió borainak megmérettetésén 13 villányi bor került a legjobb 25 közé.


Szüreti felvonulás a Villányi Vörösborfesztiválon

2009. október 01.

Október első hétvégéjén tartják Villány legnagyobb éves rendezvényét, a Villányi Vörösborfesztivált. A kisváros központjában zajlik a három napos fesztivál, ahol szekszárdi borokat is kóstolhatunk. A csúcspont a szombat délutáni szüreti felvonulás lesz.


A legjobb magyarországi bortúrák

2009. április 08.

A borkóstoló programok egyre népszerűbbek Magyarországon, és ezzel együtt a tehetős pincelátogatók igényei, elvárásai is megváltoztak az utóbbi években. Borhotelek és híres pincészetek ajánlataiból válogattunk.


Az év villányi felfedezettje: Sauska

2008. november 19.

Az idei borfesztivál nagy felfedezettje számunkra a villányi Sauska pincészet volt. A borászatnak viszonylag széles szortimenttel sikerült újrarajzolnia a térségről alkotott borképet, ebből adunk ízelítőt, a chardonnay-tól a pinot noirig.


Villányban és Tokajban is borozhatunk a hétvégén

2008. október 02.

Két borfesztivál közül is választhatunk, ha a hétvégét borkóstolással és egyéb, boros és kulturális programokkal szeretnénk eltölteni. A Villányi Vörösbor Fesztivált és a Tokaj-hegyaljai Szüreti Napokat egy időben, október 3-5. között rendezik meg.


Az év pincészete: Vylyan

2008. szeptember 05.

A Hegyközségek Nemzeti Tanácsa, a Magyar Bor Akadémia és a Magyar Szőlő- és Bortermelők Szövetsége 2002-ben együtt alapította "Az Év Pincészete" díjat. Ezzel a kitüntető címmel szeretnék elismerni a magyar borászat legkiemelkedőbb pincészeteit. Idén a Vylyan kapta meg az elismerést, most bemutatjuk a villányi pincészetet, illetve borokat is ajánlunk széles szortimentjükből.


Kis villányi pincészetek, ahol érdemes kóstolni

2008. augusztus 13.

Villányról mindenki a csúcsborászokra asszociál: Bock, Gere, Tiffán. Teljes joggal, hiszen – többekkel karöltve - valóban ők keltették új életre a hazai borkultúrát. Legdélibb borvidékünkön az úgynevezett második vonalba tartozó borászok is történelmet írtak. A kisebb pincészetek közül mutatjuk be kedvenceinket.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5