Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 4 találat van a Deluxe.hu oldalon

Vacheron Constantin óra egy luxuslakás áráért

2010. február 24.

A Vacheron Constantin lakkozott kollekciójába három modell tartozik. Az ősi technológiával, kézzel festett számlapok Japánban készülnek, ez az első alkalom, hogy a cég Svájcon kívül dolgoztat. Az egyedi szettekből évente húsz készül, áruk több mint 50 millió forint.


Másolhatatlan órát készítettek a svájciak

2008. november 19.

Megelégelte a Vacheron Constantin, hogy a svájci óramanufaktúrák remekeit nagyipari méretekben hamisítják a távol-keleti üzemek, ezért olyan karórát készített a neves cég, amelyet belátható időn belül garantáltan nem fognak lemásolni. A Quai de L'Ile legalábbis minden óránál biztonságosabbnak tűnik.


A Közel-Keleten nyitott luxusbutikot a Vacheron Constantin

2006. június 07.

Megnyitotta első közelkeleti üzletét a dubai Mall of the Emirates bevásárlóközpontjában a világ legrégebbi luxusórákat készítő cége. A több mint 250 éves svájci Vacheron Constantinnak ez lesz a tizenötödik, ékszerkarórákat árusító luxusboltja.


Kalla Duchess, egy hercegnő az órák birodalmában

2006. április 18.

A több mint 250 éves múltra visszatekintő genfi óracégnek, a Vacheron Constantinnak igazi mesterművet sikerült alkotnia. A páratlan darab a Kalla Duchess, azaz a Kalla hercegnő nevet viseli, 841 gyémánt ékesíti.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5