Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 127 találat van a Deluxe.hu oldalon

Mérgező anyagok a kínai gyártású luxusautókban

2013. március 20.

Féltucat, Kínában gyártott, de nyugati márkájú luxusautó is bizonyítottan egészségre káros anyagokat tartalmaz - állítja a kínai központi televízió, a CCTV.


Luxusautó-dömping van Iránban a válság és a szankciók ellenére

2012. április 23.

Soha nem látott módon virágzik a luxusautó-kereskedelem Iránban a nyugati szankciók és a gazdasági válság ellenére, egy év óta mintegy 560 Porschét adtak el - jelentette az iráni média.


Százmilliós olasz luxusautók magyar tervezője

2012. április 18.

Mosolygós, átlagos mai fiatalember farmerben és pólóban, akiről senki sem hinné, hogy százmilliós luxusautók megálmodója, amelyeket talán soha vagy csak kiállítás alkalmával láthatunk Magyarországon. Ezeknek a csodálatos formáknak a kitalálója és tervezője csak ritka vendég saját hazájában. Kérdéseinket idilli környezetben, a budai Jókai Klub padlásterében lévő kis irodájában sikerült feltenni Tárnok Zsoltnak.


Különadót vethetnek ki a luxusautókra Szlovákiában

2012. április 02.

A szlovák kormány azt tervezi, hogy különadót vezet be a luxusautókra a többi, a költségvetési bevételek növelését szolgáló intézkedésekkel együtt.


David Beckham megszabadul luxusautóitól

2012. március 27.

Megválna a gyűjteményében található öt luxusautótól David Beckham, a futballsztár kocsijai több mint félmillió fontot érnek.


Az olaszok tömegesen adják el luxusautóikat

2012. február 29.

A római kormány által bevezetett adószigorítás miatt egyre több luxusautó tulajdonosa szabadul meg milliókat érő járművétől, az olasz sajtóban megjelent adatok szerint hetente kétszáz olasz használt luxuskocsi kerül elsősorban a kelet-európai autópiacokra.


Szuperszonikus Suzuki Hayabusa az utakon

2012. február 14.

Tony Pandolfo mérnök élete jelentős részét őrült motorok között töltötte. Legújabb kreációját egy F 14-es segédhajtóművével látta el.


Jól fogynak a használt luxusautók a magyar piacon

2011. május 10.

A gazdasági helyzet ellenére is nőtt az érdeklődés a használt luxusautók iránt a belföldi piacon.


Nem kell luxusautó a céges flottákba

2011. május 05.

Országonként eltérően ítélik meg, ezért nehéz meghatározni, hogy melyik autó egyszerűen drága és melyik tartozik a luxuskategóriába. Az azonban biztos, hogy a hazai céges gépjárműflottákban viszonylag ritkán tűnik fel igazi luxusautó.


Nincs jobb a német luxusautóknál

2011. április 28.

A német autóklub (ADAC) 2010-es meghibásodási kimutatása szerint változatlanul a német autók vezetik az autómárkák megbízhatósági listáját. Hat kategóriából ötben német autó szerezte meg az első helyezést.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5