Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 46 találat van a Deluxe.hu oldalon

Kiemelkedő évjárat lesz az idei

2013. december 03.

Kiemelkedő évjárat lesz a 2013-as Tokaj-Hegyalján, az új borvidéki rendtartási minőségi követelményeknek is megfelelő első palack aszú 2016-ban kerülhet a boltok polcaira - tájékoztatta a kizárólagos állami tulajdonban lévő Tokaj Kereskedőház Zrt. az MTI-t.


Tokaj - Sárgamuskotályok és furmintok kóstolói

2012. október 02.

Két kóstolóval is jelentkeznek szombaton a Tokaji Borászok Asztaltársaságának tagjai: hat borászat a Tokaji Múzeum kertjében tart "illatos sárgamuskotály-bemutatót", míg a Dobogó Pincében a házigazdák mellett a Balassa Bor és a Gizella Pince mutatkozik be furmintokkal és hárslevelűkkel a Tokaj-hegyaljai Szüreti Napok keretében.


Tokaji aranyérem Bordeaux-ban

2012. április 11.

Idén is aranyérmes lett a Tokaj Kereskedőház Grand Selection Késői Arany bora a Challenge International du Vin borversenyen.


Tokajt beválasztották a világ legjobb boros helyei közé

2012. január 13.

A világ 10 legjobb borturisztikai desztinációja közé választotta az amerikai Wine Enthusiast Magazin Tokajt. A szaklap szerint azonban nem csak a borok, de a gasztronómia és a számos programlehetőség miatt is érdemes felkeresni a térséget.


Magyar bor a Nobel-díj átadón

2011. december 19.

A Royal Tokaji Pincészet 2007-es 5 Puttonyos Aszúja szerepet kapott az idei Nobel-békedíjak átadásakor rendezett díszvacsorán, egy oslói szállodában.


Félmilliót fizettek egyetlen üveg tokajiért

2011. december 16.

Már közel 30 palack muzeális bor kelt el április óta a budapesti repülőtér új csarnokában, a SkyCourtban. A prémium magyar gasztronómiai termékek között kiemelkedően teljesítenek a tokaji borkülönlegességek, írja a Turizmusonline.hu.


Megválasztották az év borászát a tokaji borvidéken

2011. május 23.

Puklus Péter, a Tokaj Kereskedőház Zrt. főborásza lett a tokaj-hegyaljai borvidéken az év borásza. A 37 éves szakember az elmúlt hétvégén, a XVI. Tokaji Borvidéki Borverseny zárórendezvényén kapta meg a rangos titulust.


A franciák tennék népszerűvé a tokajit

2011. március 19.

A magyar tokaji az egyik legnagyobb presztízsű likőrbor a világon, de nem eléggé kelendő. Ez motiválja a magyarországi francia befektetőket, akik a tokajit ismét "a királyok borává és a borok királyává" szeretnék tenni - írta csütörtökön a Le Figaro című francia napilap.


A világörökségi törvény segíthet a tokaj-hegyaljai borászoknak

2010. december 17.

A Tokaj-hegyaljai borászok várják a világörökségi törvényt - mondta Takács András, a Tokaj-Hegyalja Fejlődéséért Szövetség ügyvivője a Tokajvinum hungaricum Egyesület borbemutatóval egybekötött sajtótájékoztatóján csütörtökön Budapesten.


Az év embere lett Szepsy István tokaji borász Varsóban

2010. december 17.

Az év emberévé választotta Szepsy István tokaji borászt a Varsóban megjelenő legtekintélyesebb lengyel borszaklap, a Magazyn Wino.


1 2 3 4 5


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5