Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 66 találat van a Deluxe.hu oldalon

Évszakeltolódás a Swarovskinál

2006. április 25.

Alig tavaszodott ki, a Swarovski ismét a télbe invitálja a csillogó kristályok barátait, igaz, csak egy kiállítás erejéig. A Tord Boontje nevével fémjelzett, poétikus-télies "Winter Wonderland" április 20-tól tekinthető meg az innsbrucki Swarovski Crystal Galleryben.


Kristálymozaikot kapott Lara Croft

2006. április 10.

Lara Croft a világ első nője, akit Swarovski kristályokból készült mozaikkal leptek meg. A kultjáték hősnőjének arcát egy 45 ezer kristályból álló képen, egy Xbox 360 konzol oldalán örökítették meg.


Ezüst és kék ragyogás a Swarovskinál

2006. március 17.

Ahogyan az a divatvilágban mindenhol megszokott, a felsőkategóriás bizsuk, kristálykövek gyártásának koronázatlan királya, a Swarovski is komplett kollekcióval rendelkezik a 2007-es év első szezonjára. A kollekció már rendelhető a cég partnerei számára, akik a kristályokat saját ékszer, ruha esetleg enteriőr termékeik tervezésekor, gyártásakor használják fel.


Csiszolókorongtól a karácsonyfacsúcsig

2006. március 06.

Daniel Swarovski gyermekkorában szívesen játszott a fénysugarakkal és kristályokkal, ám e játékból később szenvedély és hivatás lett. Az osztrák Swarovski cég neve ma a luxus egyik szinonimája, az általa készített kristályok pedig világszerte nagy népszerűségnek örvendenek az ékszergyűjtők körében.


Swarovski ékszertelevízió a Loewétől

2006. február 16.

Ha televíziógyárosok vagyunk és igazán igényes készüléket akarunk a piacra dobni, érdemes például a HD-képes LCD technológiát választanunk. De mit tegyünk, hogy a nagyfelbontású tévénk a felső tízezer - avagy felső ezer - számára is vonzó legyen? Vonjuk be a felhasználatlan felületeket Swarovski kristállyal!


Swarovski-kristályékszer Valentin-napra

2006. január 31.

Február 14-hez közeledvén a világ legjelentősebb kristálygyárosa, a Swarovski is új termékekkel rukkolt elő. A Valentin-napi széria főleg a női vásárlókat célozza meg, ám a cég a férfiakra is gondolt.


1 2 3 4 5 6 7


Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5