Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 66 találat van a Deluxe.hu oldalon

Kristályokból épített bicikli

2008. április 08.

Nem kevesebb, mint 110 ezer Swarovski-kristály borítja a Ben Wilson által tervezett biciklit. Érdemes hozzá jó vastag lakatot venni, mert a tolvajok is messziről kiszúrják.


3100 kristályból készült a legdrágább kávégép

2008. április 01.

Az egyedi luxustermékeket kínáló Goldstriker International kávégéppel is bővítette termékpalettáját. A cég mintegy 2 ezer fontért kínálja a 3100 darab Swarovski-kristállyal kirakott Nespresso gépet.


Kristályvécén ücsöröghetünk 13 millióért

2007. december 05.

Swarovski kristályokkal már rengeteg dolgot borítottak be a farmertől az autóig, úgy látszik, itt volt az ideje, hogy a mellékhelyiségbe is kerüljön belőle.


Super Mario Swarovski kristályból

2007. április 12.

Swarovski kristályokkal kirakott borítást kapott a Nintendo DS kézikonzolja, így a csillogó kövekért is rajongó high-tech őrültek már ezt is odatehetik a kristályokkal borított pendrive, iPod és PDA mellé.


Luxuskarácsonyt rendez a Swarovski

2006. december 04.

A Swarovski idén harmadik alkalommal készíti el New York karácsonyfájának fődíszét, méghozzá 25 ezer kristály felhasználásával. Ebben az évben a cég egy luxusutazást is kisorsol az amerikai metropoliszba, amelynek során egy szerencsés VIP-vendégként vehet részt a Nagy Alma karácsonyfájának a Rockfeller Centerben tartott felavatásán.


Luxus-notebookot készítettek nőknek

2006. október 20.

Ékszerszerű notebookot készített a Medion a szépre fogékony hölgyvásárlóknak. Az exkluzív, Swarovski-kristályokkal díszített készülék ára szintén figyelemre méltó, ugyanis a csillogó laptopot 1500 eurós összegért lehet megvásárolni.


Költői éjszakával várja a hideget a Swarovski

2006. október 05.

A wattensi kristálykészítő cég már a hidegebb őszi és téli hónapokra készült, amikor megalkotta a Poetic Night nevű, fekete, kék és vörös színekben játszó, távol-keleti és szecessziós hatást tükröző kollekcióját.


Elkapkodják a milliós Swarovski-hűtőket

2006. június 12.

A limitált szériás Swarovski kristályokkal díszített Gorenje-hűtőkből egészen pontosan öt példány készült. A találóan Eye-catchernek (szemet vonzónak) elnevezett értékes luxus-hűtőszekrényekből a negyediket egy orosz milliárdos vásárolta meg 110 ezer dollárért, vagyis közel 23,5 millió forintért, a legutolsó darabot pedig ebben a hónapban bocsátják árverésre.


Swarovski-egerek Neiman Marcus-tól

2006. június 02.

Szinte nem is telik el nap anélkül, hogy ne jelenne meg a luxuspiacon egy-egy újabb, Swarovski kristállyal díszített prémiumtermék. A híres kövekkel díszített nagy világmárkák cipői, táskái, hűtői és mobilkészülékei után a Neiman Marcus luxusáruház is bemutatta a maga egerekből, asztali celluxtartóból és tűzőgépből álló káprázatos asztali kollekcióját.


Gyémántkeresztet kap Madonna

2006. április 26.

A híres popikon a gigantikus ékszerdarabbal a Confession, azaz a gyónás nevet viselő világkörüli turnéján áll színpadra. A Swarovski-kristályokkal és gyémánttal díszített páratlan kereszt értéke körülbelül 8 millió euró, azaz több mint kétmilliárd forint.


1 2 3 4 5 6 7


Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5