Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 66 találat van a Deluxe.hu oldalon

Leopárdmintás, kristályos irodaszer 180 ezerért

2008. november 26.

Leopárdmintás irodai kollekciót tervezett Anthony David dizájner. A Swarovski-kristályokkal kirakott, hat darabos asztali szett, amely egy tolltartóból, papírvágó késből, névjegykártya-tartóból, nagyítóból, asztali ragasztószalag-tépőből és tűzőgépből áll, közel 900 dollárba, vagyis 182 ezer forintba kerül.


Luxusflakonba csomagolt illatok karácsonyra

2008. november 14.

A Bond No.9 neve ismerősen csenghet a luxusillatok kedvelőinek. Az amerikai cég legújabb, karácsonyra szánt kollekciójának darabjait Swarovski-kristályokkal díszítette. Az 50 milliliteres All-Stars parfümök 650 dollárba kerülnek, míg a cég büszkesége, a Crystallized Amphora ára 3500 dollár.


Kristályos rúzs közel 400 ezerért

2008. november 12.

Számos más luxusmárkához hasonlóan az Armani is speciális karácsonyi meglepetéssel kedveskedik vásárlóinak, a cég ezúttal egy pazar kivitelezésű rúzzsal keresi a vásárlók kegyeit. A kristályokkal gazdagon telerakott rúzs közel 400 ezer forintért kerülhet a fa alá.


330 ezer forintos víz

2008. november 10.

A gazdagoknak szánt karácsonyi ajándékként dobja piacra a LOve H2O a világ legdrágább vizét. A 6500 Swarovski-kristállyal díszített palackból csak hat darab készült, amelyeket egyenként 1000 fontért, vagyis 330 ezer forintért lehet majd megvenni.


32 milliós esküvője volt a tizenhat éves lánynak

2008. október 29.

Harminckét milliós esküvőt szervezett 16 éves lányának egy lakókocsiban élő, szegény családapa. Az építőipari munkás évekig spórolt az eseményre, de azt mondta, megérte.


A fülhallgató ékszere

2008. október 22.

Nemesfémmel, gyémánttal díszített mobileszközből, vagy éppen fülhallgatóból dobtak már piacra épp eleget. Egy új termék viszont a fülesre húzható, így nem kell kidobni, ha az eszköz tönkremegy. Akinek van rá pénze, akár egész készletet is vehet a gyémánt verzióból, melynek egyetlen párja 17 millió forint.


A gazdasági válság ihlette a hatmilliós ruhát

2008. szeptember 22.

A nagy gazdasági világválság ihlette az Air New Zealand Fashion Week egyik jövő téli kollekcióját. Francis Hooper divattervező "Nincs válság" névre keresztelt vonalával a pénzköltésre és a luxusruhák vásárlására szeretné ösztönözni a nőket. A kollekció legértékesebb darabja, egy 5,6 millió forintos, a húszas-harmincas éveket idéző kosztüm volt, Swarovski-kristályokkal díszítve.


iPhone-tok Mercedes-rajongóknak

2008. július 28.

Úgy tűnik az iPhone-jelenség nem csak az elektronikai eszközök iránt fokozottan érdeklődők millióira van hatással, hanem immár az autópiacra is. A Mercedes-Benz brand legújabb alkotása egy limitált számban készített, Swarovski-kristályokkal díszített bőrtáska iPhone-hoz.


Amivel elfeledkezhetünk az edzés gyötrelmeiről

2008. június 23.

A VibroGym nevű cég nem hagyja, hogy egyes ügyfelei edzés közben nélkülözzék a luxust, kifejezetten számukra készítette Swarovski-kristályokkal kirakott kondigépét. A kövek számolgatásával biztosan könnyebb az edzés, hiszen 65 ezer darabbal borították be a gépet.


Kristálygitárok virtuózoknak

2008. június 20.

Egy hétig készülnek a Swarovski-kristályokkal borított hangszerek. Az áruk is ennek megfelelő, akár 75 ezer dollár is lehet, és bárki nem is veheti meg őket, csak zenészek, a Grammy-díjkiosztón is láthatunk majd egyet.


1 2 3 4 5 6 7


Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5