Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 66 találat van a Deluxe.hu oldalon

Luxus melltartó mellrák után

2009. szeptember 25.

Ez az első, kifejezetten emlőrák miatt műtéten átesett hölgyeknek készülő, Swarovski-kristállyal feldobott luxus kategóriás melltartó. A Di Murini legújabb kollekciója darabjainak árából jut jótékony célra is. A Spotlight melltartók vételárának felét ugyanis egy mellrák alapítvány kapja.


Dominák és kurtizánok lehetünk egymillióért

2009. augusztus 27.

Provokatív, szexi és nem éppen olcsó modelleket kínál az Agent Provocateur legújabb, Soiree nevet viselő couture kollekciójában, nem kifejezetten a hétköznapokra.


17 millió forintnak megfelelő összegért vett biciklit egy férfi

2009. augusztus 14.

Több mint 17 millió forintnak megfelelő összeget adott egy brit férfi a világ legdrágább kétkerekűjéért, amely 24 karátos arannyal van futtatva, és a még nagyobb fényűzés kedvéért 600 darab Swarovski kristály csillog rajta.


Román luxusajtó egy autó áráért

2009. június 15.

A Glittering Gioconda Shine az egyik legdrágább ajtó a világon. Bőr borítást kapott, a rajta látható Mona Lisa portrét 31 ezer Swarovski kristályból rakták ki. A majd hétmillió forintba kerülő ajtó egy bukaresti cég terméke.


iPhone Swarovski burokban

2009. június 09.

A legújabb iPhone tokokat tetőtől talpig Swarovski kristályokkal borították. Van köztük olyan, amelyről a Simpson család köszön vissza, és olyan is, amin a Louis Vuitton logója a fő díszítőelem. Gyerekeknek és felnőtteknek ezeket egyaránt szánják annak ellenére, hogy egy telefon árába kerülnek.


Függő luxusjárművek Szingapúrban

2009. május 05.

Idén kivonják a forgalomból azokat az elöregedett járműveket, amikről a turisták fentről csodálhatják meg Szingapúrt. A városi függő járműnek új luxuskabinokat terveztek összesen 36 millió dollár értékben, közülük az egyiket Swarovski kristályokkal rakták ki.


Porszívó egy autó áráért

2009. április 27.

Az Electrolux olyan porszívót készített, amit a világ legdrágábbjaként tartanak számon. A 15 ezer euróba kerülő háztartási gép, amit egy lengyel dizájner tervezett, a Crystal ErgoRapido nevet kapta.


Swarovski kristályokkal díszített kerekesszék

2009. március 11.

Rainer Küschall 21 paralimpiai érmet nyert kerekesszékes sportolóként, így nem csodálkozhatunk rajta, hogy az általa tervezett sportos tolókocsik népszerűek. Új modelljét a luxus jegyében dobta piacra, és 219 Swarovski kristállyal díszítette.


350 ezer forintos kapun mehetnek be a macskák

2009. március 05.

Az ezer Swarovski kristállyal díszített cicabejárat 350 ezer forint. A tervező szerint annak a macskának, aki ezen át jár, olyan fényűzésben lehet része, mint egy vár urának. A négylábúaknak való, kristállyal kirakott bejárat egyébként klasszicista stílusú.


Elton John iPoddal segítene az afrikaiakon

2009. február 03.

Az Apple kütyüjeit előszeretettel díszítik drágakövekkel a tehetős vásárlók részére. Elton John is megtervezte, vagy inkább megterveztette az ízléséhez passzoló iPodot, amivel többek között az afrikai AIDS-betegeken szeretne segíteni.


1 2 3 4 5 6 7


Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5