Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 66 találat van a Deluxe.hu oldalon

A Swarovski kristály illata

2010. június 17.

Tokujin Yoshioka dizájner új ötlettel állt elő. Ahelyett, hogy a parfümös üveget díszítené Swarovski kristállyal, magába a parfümbe csempészne egy jól megtermett példányt.


330 milliós hegedű takarja a meztelen zenészlányt

2010. május 27.

Linzi Stoppard brit hegedűművész tudja, hogyan kel eladni egy terméket. Először is egy egymillió fontos, vagyis 330 millió forintos, Swarovski kristályokkal díszített hegedűt készíttetett magának, rockos albumot játszott fel, és mindezt ruháitól megszabadulva reklámozza.


Swarovskis és gyémántos iPadet is árulnak már

2010. március 27.

Mindezt úgy, hogy még a rendes verzióra is várnak azok, akik előrendelték az Apple táblagépét. A dizájnereket ez nem állította meg abban, hogy összeollózott koncepcióterveken kínáljanak kristályoktól csillogó iPadet.


Csillogó koponyák a vodkásüvegeken

2010. március 05.

A svéd tervező, Philipp Plein együttműködött a nem kevésbé neves vodka branddel, az Absoluttal. Feladata az volt, hogy egy kicsit feldobja a cég palackját. A limitált változatban kiadott üvegekre kerülő minta fekete lett, a számos Swarovski kristályból koponyák képe rajzolódik ki.


Ékszerkés több mint hárommillióért

2010. február 18.

A világ legdrágább késeiről elhíresült gyártó egy igazi ékszert kínál a séfek kezébe. A kristályosított Nesmuk ugyan nem a világ legdrágább kése, de a 3,2 millió forintos árcímke és a Swarovski kristályok között megcsillanó kék zafírkristály díszítés megdobogtatja bármelyik háziasszony szívét.


Csocsóasztal egy autó áráért

2010. február 17.

A csocsóról nekünk sem feltétlenül a luxus ugrik be elsőként, persze valószínűleg csak azért, mert még nem próbáltuk a VIP Kicker Premium Edition asztalt. A csocsóasztal 18 ezer Swarovski kristállyal díszítve kerül kereskedelmi forgalomba, viszont még söröspohár-tartó sincs rajta.


Kikristályosodott zakók a férfiak csillogásáért

2009. december 23.

Eddig nem jutott túl sok tervezőnek eszébe, hogy a Swarovski kristályoknak férfiruhákon is helye lenne. Most egy egész kollekciót szenteltek a csillogásnak. A Crystallized cipőkön, zakókon és kiegészítőkön feltűnően csillan meg a nap, vagy a szórakozóhely fénye.


Az öt legkülönlegesebb ásványvíz

2009. november 27.

Gyógyító hatású, egzotikus helyről származó vagy éppen Swarovski kristályokkal díszített vizet is ihatunk. A közös bennük az, hogy igen borsos áron kínálják őket a szomjazó vevőknek. A dietetikus szerint fontos a változatosság, és az, hogy ne az ár alapján válasszunk. A Bling, a Szentkirályi, a Kaqun, a Borsec és a a Lauquen Artézi vízét ajánljuk.


Világító luxusestélyi a még nagyobb feltűnésért

2009. november 20.

A Galaxy Dresst a világ legnagyobb viselhető kijelzőjeként hirdetik. Ettől még lehetne akár vonzó viselet is, de sokakat elriaszthat a 24 ezer LED fényforrás, 4000 Swarovski kristály és számos iPod akkumulátor súlya. Egyelőre csak kiállítási darab marad.


A legextrémebb Swarovskis trendek

2009. november 17.

A Swarovski neve egyet jelent a glamourral és csillogással, legyen szó high-tech kütyük vagy drága divatkreációk díszítéséről. A csillogó kövekkel tarkított luxuscikkek birtoklása emellett azt is jelzi, hogy tulajdonosa viszonylag vastag pénztárcával rendelkezik. Összegyűjtöttük a legextrémebb Swarovskis trendeket.


1 2 3 4 5 6 7


Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5