Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 9 találat van a Deluxe.hu oldalon

Ismét szórják a pénzt az orosz milliárdosok

2009. december 08.

Az emelkedő olajárak visszahozták az orosz milliárdosok műkincsvásárlási kedvét. A Sotheby’s aukciósház például a tavalyinál jóval magasabb bevételre tett szert a közelmúltban. Kérdés, hogy mi történik, ha az olaj ára csökkenni fog.


Meztelen modellek az aukciósház sztárjai

2009. szeptember 29.

Október kilencedikén fotóárverést tart a Sotheby’s. Az aukció legnagyobb sztárjai várhatóan a ruhátlanul pózoló szupermodellekről készített képek lesznek. A ruhátlan Kate Moss éri a legtöbbet, Marilyn Monroe félaktsorozata a következő.


Egymilliárdot fizettek a világ legdrágább szőnyegéért

2009. szeptember 10.

A két nagy aukciós ház, a Christie’s és a Sotheby’s a legnagyobb leütési árban is folyamatosan egymásra licitál. Tavaly júniusban a Christie’s New York-i árverésén 4,45 millió dollárért kelt el egy XVI. századi Duke-szőnyeg, ezt a rekordot a Sotheby’s idei dohai árverése írta felül csaknem 5,5 millió dolláros eladási árral.


Elhunyt fia emlékére rendez borárverést a milliárdos

2009. augusztus 28.

Autóbalesetben elhunyt fia emlékére rendez borárverést Albert Frere belga milliárdos. Az aukción háromezer, a mágnás saját pincészetéből származó palackjaira licitálhatnak a vevők, a bevételt pedig Frere alapítványa kapja meg.


Drasztikusan esett az árverések forgalma

2009. július 10.

A londoni aukciós piac forgalma tavaly óta hetven százalékot esett vissza. Az eladott alkotások aránya nem rossz, de a nagyobb értékű tételeket a tulajdonosok a bizonytalan helyzetben visszatartják. A Christie’s és a Sotheby’s elbocsájtásokkal reagál a helyzetre.


81 milliót érő kincset talált egy háziasszony

2009. június 25.

80 milliós kincset talált egy szántóföldön egy brit háziasszony. A 15. századi aranytárgyat a Sotheby’s aukciósház fogja elárverezni a közeljövőben.


Lakásáron keltek el a borkülönlegességek az interneten

2009. június 18.

A vártnál jóval nagyobb bevétellel zárult a Sotheby’s New York-i borárverése. Az italokért több mint 2 millió dollárt adtak a vevők, akik ezúttal a világhálón licitálhattak a borkülönlegességekre.


Többmilliós borokat árvereznek el

2009. június 12.

Néhány borospalack címkéjét, sőt, dugóját is ki kellett cserélni az évek alatt, ám ennek ellenére a Sotheby’s szép bevételre számíthat a június 17-i aukcióján, amelyen a legértékesebb tételek a Chateau Cheval Blanc borritkaságok lesznek.


57 milliót adtak egy magyar fotóért New Yorkban

2009. április 01.

Csaknem 57 millió forintnak megfelelő összegért kelt el Moholy-Nagy László fekete-fehér, feleségét ábrázoló fotója New Yorkban, a Sotheby's aukciósház árverésén.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5