Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 6 találat van a Deluxe.hu oldalon

100 millióért tízszer rúgott labdába Maradona

2010. október 01.

Az Hublot különleges esemény keretében ajánlott fel egymillió dollárt jótékony célra. Meghívta Maradonát, akinek tíz célpontot kellett eltalálnia a labdával 10 méterről. Minél többet talált el, annál nagyobb összeget utalnak egy gyermekeket segítő alapítványnak.


Egyszerre két luxusórát visel Maradona

2010. június 21.

Nem is akármilyen karórákat favorizál az argentin sztár, két különböző Hublot modellel utazott a világbajnokság helyszínére. Diego Maradona különös és költséges szokásáért az időzónák tehetők felelőssé.


LCD-kijelzős luxustoalettel várják Maradonát

2010. május 25.

A szegény családból érkezett dél-amerikai futballedző nem akármilyen körülményekre számíthat Dél-Afrikában, az argentin nemzeti válogatott számára fenntartott University of Pretoria High Performance Centerben a vécéülőkéket is lecserélték a futball-legenda érkezése miatt. Százezer forintos, LCD-kijelzős példányokra.


25 milliós kárt okozott a nikotinos nindzsa

2009. május 20.

Már több mint 25 millió forintos kárt okozott az az ismeretlen tettes, aki az Amerikai Egyesült Államokban, Coloradóban, Golden városában csap le időnként, és drága, márkás cigarettákat rabol.


Gyémántból épült piramis

2007. november 23.

Megoldotta azok problémáját a Piaget, akiknek mindig is hiányzott egy piramis alakú, rendkívül feltűnő gyémánt karóra: a Emperador nevű modellnek köszönhetően végre ez a piaci rés is bezárult. A parányi kincs birtoklásához mindössze egyetlen apróság szükséges: 3 millió svájci frank.


XXL kerámiaóra Svájcból

2006. május 29.

Az egyik legismertebb svájci dizájnermárka, a Rado új taggal bővítette Sintra kollekcióját. A Sintra XXL tokja és szíja a cég által kifejlesztett, rendkívül kemény kerámiából készül, belsejében ETA kaliber dolgozik.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5