Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 10 találat van a Deluxe.hu oldalon

A világháború végét ünneplő Patek Philippe óra egymilliárdért

2010. május 11.

4,39 millió euróért, vagyis 1,2 milliárd forintnyi összegért kelt el egy karóra hétfőn árverésen Svájcban.


Ferrarik és Rolexek az online zálogházaknál

2009. november 21.

A gazdasági válság idején is akadnak olyan vállalkozások, amelyeknek kifejezetten jól megy ebben az időszakban. Ilyenek az online zálogházak is, amelyek diszkréten folyósítanak kölcsönt a Ferrarikért és Rolexekért.


Egy gyári munkásnak ajándékozta másfélmilliós óráját Putyin

2009. szeptember 17.

1,6 milliós luxusórát ajándékozott egy gyári munkásnak Vlagyimir Putyin. A nagyvonalú gesztusra egy fegyverüzemben került sor, amikor az alkalmazott szuvenírt kért a politikustól.


Százmilliókat ér a világ legbonyolultabb órája

2009. szeptember 15.

Eladásra kínálják a világ valaha készült legbonyolultabb karóráját. A két kijelzővel rendelkező Sky Moon Tourbillont így ismerik, hála rendkívül összetett szerkezetének. 2007-ben rekordáron kelt el, most hasonló összeget várnak érte.


Félmilliárd forint egy karóráért

2008. május 19.

Mozgalmas napjai lehettek a világ óragyűjtőinek Genfben, ahol nemrég fejeződött be a Christie's és a Sotheby's nagyszabású óraárverése. A rivális aukciósházakban két kézzel szórták a pénzt a gazdagok, aminek eredményeként a Christie's csillagászati nagyságrendű bevétellel zárt, de a Sotheby's is felállíthatott egy saját, házon belüli rekordot.


Hitelre is lehet luxuskarórát venni

2006. június 27.

Swiss Watch Credit néven hozott létre finanszírozási szervezetet mintegy ötven svájci luxusóra-gyártó. Az ismert világmárkákat gyártó cégek célja, hogy az átlagos anyagi helyzetben lévő, vagy átmeneti pénzzavarral küzdők is könnyedén hozzájuthassanak olyan prémiumdarabokhoz, mint például az Audemars Piguet vagy a Patek Philippe karórái.


Óratörténelmi modell a Patek Philippe-től

2006. május 16.

Bázelban a Patek Philippe standja elképesztően látványos volt. Ez nem kizárólag a standon kiállított karórák miatt lehetett, hanem mert a csodálatos "üvegkalitkában" a hagyományos recepció és vitrinek mellett még egy komplett 2 méter magas Patek vízesés is látható volt. Ennél persze érdekesebbnek tűntek a gyár óraújdonságai.


Bolondultak az órákért Genfben

2006. április 04.

Nem bolondoztak a gyűjtők április 1-én és 2-án az Antiquorum aukciósház genfi óraárverésein. A két nap alatt több mint 2,7 milliárd forint értékben keltek el óratörténeti ritkaságok. A legmagasabb leütési árat egy fél évszázados Patek Philippe karóra érte el, a győztes licitáló több mint 373 millió forintnak megfelelő összeget fizetett érte.


Milliárdos óraárverés New Yorkban

2006. március 22.

Órakülönlegességeket árverezett el március 15-én New Yorkban az időmérő szerkezetekre specializálódott Antiquorum aukciósház. A több mint 250 tételért összesen 5,7 millió dollárt, körülbelül 1,2 milliárd forintot fizettek a licitálók. A legnagyobb összeget egy tíz éves Patek Philippe karóráért ajánlották.


Klasszikus szépség a Patek Philippe-től

2006. március 03.

Klasszikus megjelenésű óraújdonságot mutatott be a Patek Philippe. Az 5960P Annual Calendar Chronograph nemes platinatokja új fejlesztésű kalibert rejt. A modell stopper- és naptárfunkcióval is rendelkezik.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5