Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 78 találat van a Deluxe.hu oldalon

Közeleg az Overdose film premiere

2013. szeptember 24.

Egészestés dokumentumfilm készült Overdose-ról, az utóbbi idők legsikeresebb magyar színekben versenyző lováról. A premier november 28-án lesz az HBO csatornán és az HBO GO-n.


Több ezren búcsúztatták Overdose-t

2013. szeptember 02.

Több ezren búcsúztatták a világhírű magyar versenylovat, Overdose-t vasárnap a Kincsem Parkban.


Utolsó hazai futására készül Overdose

2013. augusztus 07.

A világhírű magyar versenyló, Overdose szeptember elsején fut utoljára Magyarországon.


Magyar színekben fut Overdose testvére is

2013. április 18.

A magyar csodaló, Overdose testvére is magyar színekben fog futni.


Film készült Overdose-ról

2013. február 26.

Egész estés dokumentumfilm készült a Magyar Nemzeti Filmalap (MNF) és az HBO Magyarország gyártási támogatásával Overdose-ról, az utóbbi évek legsikeresebb, magyar színekben versenyző lováról.


Overdose állapota javul

2012. május 30.

Overdose komolyabb munkát még mindig nem végez, de folyamatosan nyereg alatt van, minden nap mozgatják. Mikóczy Zoltán elmondta a PannoniaOverdose.hu-nak, hogy Overdose bírná a terhelést, és lehet, hogy a patája is, csak ez utóbbira nincs száz százalékos bizonyosság, így nem kockáztatnak, inkább kivárják azt a kevés időt, amire a lónak még szüksége van. Ennek ugyan áldozatul esik az idei Royal Ascot, de ha minden jól alakul - és miért ne alakulna jól, hiszen Overdose állapota töretlenül javul -, akkor idén szép versenyeket futhat még.


Overdose már nyereg alatt készül Alagon

2012. május 08.

Az angliai egyhónapos boxpihenőt követően Overdose szigorú kontroll alatt, már nyereg alatt készül Alagon, de Mikóczy Zoltán szerint is csak hetek múlva lehet eldönteni, hogy mikor versenyezhet újra. Elmondta, hogy lovát előnevezte az idei Royal Ascotra, de csak azért, hogy ne az utónevezés harmincszoros, 40 ezer fontos díja legyen a gátja Overdose ascoti futásának, ha egészsége és kondíciója megengedné azt.


Overdose Dubajban már nem, legfeljebb Angliában versenyezhet

2012. március 19.

Eldőlt, Overdose nem vesz részt a hóvégi Dubai World Cup-on. Jelenleg Angliában van, ahol miután megvizsgálják, egy-két héten belül eldől, hogy csak egy rövidebb rehabilitációra van-e szüksége.


Overdose ínsérülést szenvedett Dubajban

2012. január 24.

Overdose péntek 13-án ínsérülést szenvedett a január 20-ára tervezett versenye előtti, tapetán futott zárómunkáján. Az egyelőre még kérdéses, hogy be tud-e majd kapcsolódni a Dubai World Cup Carnival küzdelmeibe.


Overdose dubaji luxusistállóban van már

2012. január 09.

Overdose több mint hat órát repült Frankfurtból és helyi idő szerint tegnap kora délután, érkezett Dubajba. Az őt kísérő munkalovas szerint az utazás alatt végig nyugodt volt, állatorvosa, Dr. Szmodits Zsolt pedig arról tájékoztatott, hogy a ló jó hangulatban, problémamentesen érkezett meg, s már első sétáján is túl van.


1 2 3 4 5 6 7 8


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5