Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 168 találat van a Deluxe.hu oldalon

Dzsudzsák Balázs orosz klubjánál dől a pénz

2011. szeptember 13.

Dzsudzsák Balázs új klubját, az Anzsi Mahacskalát korábban szinte senki nem ismerte, most viszont már azt is megengedheti magának, hogy a világ legnagyobb fizetését adja egyik sztárfocistájának. Utánanéztünk, mennyi pénz van a klubban és hogy mennyit keres a magyar légiós.


Ingyen mosták az autókat Putyin modellkülsejű amazonjai - videó

2011. július 22.

A Putyin serege néven alakult, az orosz miniszterelnökért rajongó női csoport ingyen mosta az autókat egy moszkvai akcióban.


Kaviárral ünnepelt a börtönben, vizsgálat indult

2011. július 20.

Vörös kaviár és tógában elköltött vacsora a cellában: egy bandafőnök "születésnapi bulijáról" az interneten megjelent fotók miatt indítottak vizsgálatot az orosz hatóságok.


Így pózolnak az orosz milliárdosok gyermekei - fotókkal

2011. július 05.

A német fotós Anna Skladmann oroszországi túrája során sorozatot készített helyi milliárdosok gyermekeiről.


Lemásolják az európai luxusvárosokat az oroszok

2011. május 31.

Az orosz elit Moszkvától tíz kilométernyire is sétálhat a híres deauville-i deszkaborítású sétányon: a francia tengerparti üdülőhelyre emlékeztető falu egyike az európai települések Oroszországban egyre-másra megszülető másolatainak.


135 milliárd dollárt kerestek az orosz gazdagok

2011. április 18.

A Forbes Magazin orosz kiadása pénteken közzétette a leggazdagabb oroszok kétszázas listáját, eszerint a dollármilliárdosok száma tavaly óta 62-ről 101-re emelkedett, a lista első 100 helyezettjének összvagyona pedig a tavalyi 297 milliárd után idén már 432 milliárd dollárt tett ki.


18 milliárdot fizetett egy orosz milliárdos a kaliforniai kastélyért

2011. április 01.

Rekordáron, 100 millió dollárért, 18 milliárd forintért vásárolt meg egy francia kastélyról mintázott lakóingatlant a Szilíciumvölgyben Jurij Milner orosz milliárdos - jelentette csütörtökön a The Wall Street Journal.


Kiborította az oroszokat Michelle Obama ruhája

2011. február 21.

Felzúdulást okozott az orosz fővárosban a "36 dolláros ruha" ügye. A közelmúltban Michelle Obama, az amerikai elnök neje egy tévéműsorban bevallotta, a ruhát, amelyet visel 35 dollárért vásárolta. Moszkvában azonban a legalaposabb keresés ellenére nem találtak az érdeklődők ennyiért minőségi holmit.


Orosz milliomosok csapnak le Európa legnagyobb értékeire

2011. február 18.

Megnyugtató eredményeket hozott a műkincspiac számára a Sotheby's és a Christie's aukciósház februári árveréssorozata; szakértők úgy vélik, a volt Szovjetunió területéről érkező gyűjtők jeleskedtek a Picasso-, Bacon- és Dalí-műveket is kínáló liciteken, amelyek bevétele felülmúlta a tavalyi eredményeket.


Saját bunkerbe menekülnének az orosz gazdagok

2011. február 15.

Moszkvában a tehetősebbek körében divatba jött a föld alatti személyes bunker építése, ilyenre minden további nélkül szert lehet tenni egy egészen szerénynek tűnő moszkvai irodában, amely egyébként nagyobb óvóhelyek építését is vállalja.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5