Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 163 találat van a Deluxe.hu oldalon

72 millió forintra perli a virágárust egy menyasszony

2007. október 17.

Nem volt elégedett az esküvői hortenziák színárnyalatával egy New York-i pár, így beperelték a virágárust. Elana és Toby Glatt 400 ezer dolláros kártérítést követelnek az elszenvedett lelki sérülésekért és a lakodalmi stresszért.


Saját minibár és masszírozóágy a repülőn

2007. október 15.

A világ legelitebb repülőtársaságai közé tartozó Emirates Airlines úttörő szolgáltatást vezet be az első osztályon utazóknak csekély 50 millió dolláros költséggel. A New York-Dubaj járat gazdag utasai így nem csak saját lakosztályban repülhetnek, de saját minibárt, szekrényt és masszírozófotelt kapnak.


Nem számolja fürdőszobáit a milliomos díva

2007. október 10.

Mariah Carey-nek sejtése sincs róla, hány fürdőszobás háromemeletes New York-i otthona. Abban azonban biztos, hogy temérdek ruháját összesen négy gardróbszoba nyeli el.


Szingliéttermek

2007. szeptember 28.

Míg Magyarországon egyelőre kicsit szokatlan, a világvárosok kitűnő éttermeiben általános jelenség, hogy a vacsoravendégek egyedül, társaság nélkül érkeznek. Azt azonban csak bennfentes kozmopoliták tudják, hol étkezhetnek zavartalanul, hogy ne kelljen elviselniük a többi vendég csodálkozó pillantását.


Elárverezik az angolok alapokmányát

2007. szeptember 26.

Kalapács alá kerül New Yorkban a Magna Charta egy ritka példánya. A XIII. századi "angol alapokmány" eladási ára az 5 milliárd forintot is elérheti.


Eladó Van Gogh utolsó képe

2007. szeptember 25.

Kalapács alá kerül Vincent Van Gogh The Fields (A mezők) című utolsó tájképe egy New York-i művészeti aukción novemberben - közölte a hét végén egy brit napilap.


Jubilál a divat ellensége

2007. szeptember 12.

Negyven éve készíti csodálatos ruhakölteményeit a szépek és gazdagok divatellenes New York-i tervezője, Ralph Lauren, aki a napokban mutatta be jubileumi mesterkollekcióját. Eláruljuk, ennek is köze van a lovaspólóhoz.


Buddha kalapács alá kerül

2007. szeptember 07.

Készíthetik a pénztárcát azok a műgyűjtők, akiknek kandallópárkányán még nincs többszázmillió forint értékű Buddha-szobrocska, ugyanis a Sotheby's rendkívüli árverésén a távol-keleti vallás legizgalmasabb, vagyonokat érő kincsei kerülnek kalapács alá.


A divatdiktátor csodagyerek

2007. augusztus 31.

Mindössze 21 évesen mutatta be első kollekcióját Zac Posen a New York-i Fashion Weeken, a 2002-es debütálás pedig óta töretlenül ível felfele az ifjú divattervező pályája. Zachary, a kreativitásáért mindig is csodált tervező manapság a teflonnal hódít.


12 millió dollárt örökölt a máltai eb

2007. augusztus 30.

Két unokájára egyetlen centet sem, kutyájára viszont 12 millió dollárt hagyott végrendeletében Leona Helmsley, az ingatlanügyletekből meggazdagodott New York-i milliárdos.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5