Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 163 találat van a Deluxe.hu oldalon

Sokkoló hotelek

2008. február 12.

Az "extrém dizájnhotelek" tervezői olyan vizuálisan provokatív, különleges tereket hoztak létre, amelyek megtörik a hagyományos formákat. Az egyedi enteriőrök miatt a hotelek hatalmas költségvetéssel épültek meg, a formabontó dizájnnak köszönhetően a luxusszállodákban való tartózkodás a bejelentkezéstől a távozásig "drámai" élmény.


Csokoládéból épülő szoba

2008. január 31.

Csokoládészobát nyitott meg New Yorkban a Godiva belga csokoládéfeldolgozó cég, az amerikai vásárlók közül egy meg is nyerheti azt egy hétvégi kiruccanásra.


Fiatal férfiakat közvetítenek ki milliomosnőknek

2008. január 31.

Villámrandit szervez érett, dúsgazdag hölgyek és fiatal férfiak számára egy amerikai magánvállalkozó New Yorkban, a célja húsz pár összehozása.


Luxuslakásokat fosztott ki az igazgatónő

2007. november 28.

Letartóztattak New Yorkban két szélhámosnőt, köztük egy vállalat alelnökét, akik luxuslakások kifosztására specializálódtak. A modernkori Thelma és Louise páros éppen egy manhattani apartmant fosztott meg kincseitől, amikor lefülelték őket.


Csótányok és egerek a luxusétteremben

2007. november 19.

Egerek, legyek és csótányok miatt az egészségügyi hatóságok bezárattak egy híres New York-i luxuséttermet. A Serendipity 3 korábban 4,3 millió forintért kínálta egyik desszertjét.


A világ legdrágább lakása

2007. november 15.

A világ legdrágább lakását vásárolta meg New Yorkban egy Leonard Blavatnik nevű úr, aki 1978-ig orosz volt és Leonyidnak hívták: 150 millió dollárt fizetett érte, miközben a közelmúltban még arról lehetett olvasni, hogy 25-30 millió dollárba kerülnek a legdrágább és legdivatosabb New York-i lakások.


Reggeli 200 ezer forintért

2007. november 09.

Különleges étellel egészítette ki egy New York-i luxusszálloda étterme az étlapját. A Westin Hotel egy nem kevesebb, mint ezer dolláros bagellel kedveskedik vendégeinek, amelynek alapanyagai között fehér szarvasgomba és ehető, 23 karátos aranylevelek is szerepelnek.


Garázs a luxuslakosztályban

2007. november 05.

Közvetlenül a luxuslakosztályokban lesz a garázs a most épülő 19 emeletes New York-i házban. A lakók speciális lifttel jutnak el lakásukhoz, kedvenc járművükkel együtt.


Háború Sting sztripízbárja körül

2007. október 29.

A New York-i Lower East Side lakosai összeálltak, hogy megakadályozzák egy David Bowie és Sting által finanszírozott luxus sztriptízbár megnyitását. A helyiek azzal vádolják a két sztárt, hogy egy rossz ízlésű Las Vegast készülnek megvalósítani Manhattan történelmi negyedében.


Meglopott egy autókölcsönzőt a milliomos díva

2007. október 24.

Becsapott egy New York-i limuzinkölcsönzőt Jennifer Lopez. Az énekesnő még júliusban vett igénybe több luxusjárművet, amelyek egyhetes használatáért elmulasztotta kifizetni az 16 ezer dolláros bérleti díjat.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5