Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 163 találat van a Deluxe.hu oldalon

Luxuskategóriás piknik

2008. június 11.

Egy szabadtéri étkezés is lehet luxuskategóriás, főleg, ha egy Michelin-csillagos étterem tölti meg a piknikkosarat. A manhattani Carlton Hotel által összeállított csomagot magukkal cipelve a vendégek New York bármelyik parkjában elkölthetik a híres Country étterem piknikmenüjét, még a stílusos felszerelés sem fog hiányozni.


Szex és New York a Maldív-szigeteken

2008. június 10.

Meglovagolva a nemrég bemutatott Szex és New York mozifilm sikerét, egy maldív-szigeteki szálloda kifejezetten nőknek szóló exkluzív szolgáltatást indított.


Szexkönyveket vesznek a Szex és New York rajongói

2008. május 29.

A Szex és New York sorozatból és filmből nemcsak a készítők profitálnak, hanem azok a brandek és dizájnerek is, akik neve vagy terméke feltűnik a filmvásznon. Ruhakollekciók, szexkönyvek, parfümök, méregdrága cipők és tematikus hétvégék a bevételi források között.


A világ legdrágább sushija

2008. április 25.

A New York-i Koi étterem a világ legnagyobb és legdrágább sushiját kínálja. A High Roller névre keresztelt gasztronómiai különlegességért 1000 dollárt kérnek.


Félmillió forintot kért a taxisofőr a fuvarért

2008. április 15.

4000 kilométeres utat vállalt egy New York-i taxisofőr utasai kérésére. Egy idős házaspár Arizona állambeli nyugdíjasotthonukba kérte a csaknem félmillió forintnak megfelelő összegű fuvart.


A legkényelmetlenebb luxusotthon

2008. április 15.

318 millió forint elköltését még a leggazdagabbak is jól meggondolják. Nincs is még gazdája annak a háznak, melyet szándékosan építettek kényelmetlenre. A tervezők szerint ugyanis a komfort nélküliség a hosszú élet titka.


Luxushotel lesz a diliházból

2008. április 04.

Luxushotel lesz egy New York-i elmegyógyintézetből. Az egykori pszichiátriai intézetben kezelt páciensek, mint például John Lennon gyilkosa, kitűnő marketingfogásnak bizonyulhatnak.


Penthouse-t kapott a műsorvezető barátnője

2008. március 29.

Szokatlanul értékes ajándékkal hálálta meg Oprah Winfrey legrégebbi barátnője hűségét. Az amerikai showbusiness nagyasszonya 7,1 millió dollárért vett luxuslakást New Yorkban.


Moszkva a leggazdagabbak városa

2008. március 11.

Léteznek a milliárdosok által "felkapott" városok, előfordul, hogy egy metropoliszban több mint 70 mágnás rezidenciája található meg. A Forbes magazin alapján számba vettük azokat a városokat, amelyek a legtöbb rezidens milliárdost mondhatják a magukénak.


Egymilliárd dollárt akar a Meztelen Cowboy

2008. február 19.

Beperelte a Meztelen Cowboy, New York egyik "turistalátványossága" az édességipari Mars konszernt védjegye lenyúlásáért.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5