Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 163 találat van a Deluxe.hu oldalon

Ingyen luxuséjszakák New Yorkban

2009. január 09.

Mióta vízummentesen lehet az Egyesült Államokba utazni, még inkább érdemes az utazási kedvezményeket figyelni. Így azt a januári akciót is, mely kilenc ismert luxushotelben kínál ingyen éjszakákat a turistáknak. Mivel január egyébként is a kedvezmények hónapja, ezért megéri kapni az alkalmon.


2,8 milliárdot költött pár hónap alatt a színész felesége

2009. január 06.

Alig fél éve költözött egy Broadway-szerep kedvéért New Yorkba Katie Holmes, aki ez idő alatt két kézzel szórta szcientológus férjével közös kasszájukból a pénzt. A színésznő 14 millió dollárt, azaz 2,8 milliárd forintot költött lakásvásárlásra, drága ruhákra, magán edzőteremre és dadusokra.


Egymást tapossák a vásárlók a luxusáruházakban

2008. december 12.

Akár 70 százalékkal is leszállíthatják áraikat a luxus bevásárlóközpontok a New York Times információi szerint. A híresek és gazdagok olyan kedvenc zsákmányszerző helyszínein engedtek jelentős mértékben az árakból, mint a Bergdorf Goodman, a Saks és a Barney's.


28 év kóma után hunyt el a milliomosnő

2008. december 08.

Hetvenhat éves korában elhunyt egy New York-i ápolóotthonban Martha "Sunny" von Bülow amerikai milliomos, aki 1980-ban esett kómába, és azóta nem nyerte vissza öntudatát.


3 millióba kerül a Szex és New Yorkos esküvői ruha

2008. december 04.

Egy New York-i esküvői ruhaszalon 15 ezer dollárért elkészíti a Szex és New York mozifilmben látható, híres esküvői ruha másolatait. A legendás modellre mindössze két napig fogadnak el előjegyzést, és összesen 30 darabot adnak el.


A hírességek sem mentették meg a New York-i aukciót

2008. november 17.

A múlt hét a nemzetközi aukciós piacon nem sikerült valami fényesen, a recesszió igencsak éreztette hatását. A Christie's New York-i nagy kortárs árverésén például a 75 tétel közel harmada nem is talált vevőre. Például az utóbbi időben igencsak keresett Francis Bacon egy 40 millió dollárra becsült önarcképe sem.


Kaotikus felhőkarcoló épül gazdagoknak

2008. szeptember 22.

Egy svájci építészduó különleges, látszólag rendezetlen felhőkarcolót építene New Yorkban a gazdagok számára. A felsőbb emeleteken 33 millió dollár lesz egy lakosztály.


171 millióra perelték a szupermodellt egy esernyő miatt

2008. szeptember 16.

Elutasította a New York-i bíróság annak az étteremtulajdonosnak a kártérítési igényét, aki 1 millió dolláros fájdalomdíjat követelt egy törött esernyő miatt. Nello Balan egy szupermodellnek, Le Callnak adta kölcsön az 5 ezer dollárt érő Jean-Paul Gaultier esernyőt, ám állítása szerint két darabban kapta vissza.


Még a luxusmárkáknak is drága a New York Fashion Week

2008. szeptember 05.

Szeptember 5-12. között rendezik meg az Egyesült Államok egyik legnevesebb divatrendezvényét, a New York Fashion Week-et, ahol a közönség soraiban rengeteg sztárral és milliomossal találkozhatunk. Itt nem csak a nagy divatházak felvonultatott darabjai drágák, hanem a brandek megjelenési költségei is, amelyek akár a 70 ezer dollárt is elérhetik egy bemutató esetében.


A világ 10 legdrágább utcája

2008. augusztus 07.

A világ tíz legdrágább utcáját gyűjtötte össze a négyzetméterárak alapján a Wealth Bulletin nevű brit lap. Ahhoz, hogy valaki a listán levő utcák valamelyikében vásároljon ingatlant, közel egymillió dolláros bankszámlára van szükség.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5