Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 163 találat van a Deluxe.hu oldalon

Elgurítottak egy 61 milliós házat

2009. május 14.

Nem volt hajlandó lemondani álmai házának megvásárlásáról egy New York-i középkorú házaspár, még akkor sem, amikor a tulajdonos közölte: eladás helyett inkább lebontatná. A kisebb kastélyt három hónap alatt költöztette át másik helyre egy erre szakosodott cég.


Félmilliárd forint egy bélyegért

2009. május 08.

Gazdasági válság ide vagy oda, az igazi gyűjtők ezekben az időkben sem tudnak ellenállni a csábításnak, és képesek félelmetes összegeket is kiadni egy-egy bélyegért. A Luxemag.ru szerint így történt ez a napokban is a New York-i Spink Shreves galéria árverésén, ahol egy műgyűjtő kétmillió dollárt adott egy bélyegsorozatért, amely Abraham Lincoln XIX. századi amerikai elnököt ábrázolja.


Új magazin indul a leggazdagabbaknak

2009. április 29.

Új luxusmagazint dob piacra az Egyesült Államokban a szingapúri CR Media csoport. A Prestige New York 50 ezer példányban fog megjelenni, előfizetőinek jövedelme pedig legalább 10 millió dollár.


Az öt legdrágább orosz áru a Christie's-nél

2009. április 28.

Csaknem hárommilliárd forintos bevételre tett szert a New York-i Christie's aukciósház a közel egy hétig tartó "Russian Art Sale", vagyis az orosz művészeti vásár alatt. Szakértők szerint meglepően sokan voltak kíváncsiak az orosz műkincsekre. Még rekord is született.


Milliókért, luxuslakásból hirdeti az igét egy amerikai pap

2009. április 26.

Rettenetesen felháborodtak a manhattani Riverside templom hívei, ugyanis a napokban tudták meg, hogy az új lelkészük éves összjövedelme 600 ezer dollár lesz.


Módosították, de így is csúcs Overdose pályarekordja

2009. április 21.

A versenyszervező módosította Overdose vasárnapi időeredményét, így a magyar paripa valós ideje 52.6 másodperc helyett 54.6 volt. A The New York Times szerint Overdose nemzeti hős lett, aki reményt ad a magyaroknak a krízis sújtotta időkben.


Kiállítják a diplomata beszédes melltűit

2009. április 02.

Első ízben láthat válogatást a közönség a volt amerikai külügyminiszter bross-kollekciójából. A kiállított darabok között van az az aranykígyót ábrázoló melltű is, amelyet egy iraki látogatásakor hordott azután, hogy Szaddám Huszein kormánya viperafajzatnak nevezte őt.


New Yorkban luxus a gyerek

2009. március 24.

Felmérések szerint New York államban fordítják a legnagyobb összegeket az amerikai szülők a gyermekek felügyeletére, vagyis a bölcsődei és óvodai szolgáltatásokra. Vannak olyan magánintézmények, ahol több mint 270 ezer forintra is rúghatnak a havidíjak.


Magyar mesterszakács főz az amerikai ínyenceknek

2009. február 27.

Bicsár Attila, a budapesti Alabárdos étterem konyhafőnöke tart főzőbemutatót az Extremely Hungary, a New York-i magyar kulturális évad keretében február 26-tól. Az érdeklődők a magyar konyha leghíresebb fogásait ismerhetik meg.


A világ öt legdrágább hotelszobája

2009. február 16.

Varázslatos éjszakákat élhetnek át azok, akik igénybe veszik a világ legdrágább hotelszobáit, lakosztályait. Kagylóhéjjal kirakott szobák, tengervízzel töltött medencék, könyvtárak és hihetetlen nagyságú terek várják a penthouse-ok, illetve a királyi lakosztályok vendégeit. A királyi luxus ára öt- és tízmillió forint között mozog.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5