Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 163 találat van a Deluxe.hu oldalon

Mennyiért vehetjük meg a Szex és New York 2 ruháit?

2009. szeptember 15.

A Szex és New York mozifilm második részében a négy divatőrült barátnő mellett természetesen szintén a dizájnerholmik lesznek a főszereplők. Egy kis ízelítőt nyújtunk azokból a modellekből, amelyeket a színésznők a forgatáson viseltek.


Patinás New York-i éttermek zárnak be a válság miatt

2009. szeptember 01.

Népszerű áldozatokat is szed a gazdasági válság. A Wall Street-i összeomlás után egy évvel a krízis hatásai elérték a legpatinásabb New York-i vendéglátóhelyeket, amelyek közül most több is bezárt.


Az Apple legyőzte a luxusboltokat

2009. augusztus 26.

A New York-i Fifth Avenue nemcsak turistalátványosság, hanem népszerű vásárlóutca is. Egy friss összeállításból kiderül, hogy mely üzletek a legnépszerűbbek jelenleg az utcában, hol, milyen forgalmat csináltak a vásárlók. A felmérés hozott néhány meglepő eredményt is, például azt, hogy az Apple boltja minden idők legjobb forgalmát produkálta.


Luxuslakásra költötte jutalmát a Nobel-díjas közgazdász

2009. augusztus 19.

Bár még tavaly odaítélték Paul Krugmannak az év közgazdasági Nobel-díját, a szakember profi lévén kivárt, és csak a napokban vásárolta meg magának a rég kiszemelt elit apartmant a New York-i Upper East Side kerületében. Krugman új lakása több mint 328 millió forintba került.


A világ koktélfővárosai

2009. augusztus 12.

Bár a koktél az Egyesült Államokban született, mára a világ számos nagyvárosa komoly konkurenciát jelent a San Francisco-i és New York-i bároknak. Összegyűjtöttük azokat a helyeket, ahol világszínvonalú koktélokat rendelhetünk, ha a megfelelő bárt választjuk.


New Yorkban a legjobb az egyedülállóknak

2009. július 30.

A New Yorkban élők 28 százaléka egyedülálló, ezért itt van a legtöbb esélye egy szinglinek, hogy párra találjon. Ismerkedési helyszínekben pedig bővelkedik a város, hiszen rengeteg pub, étterem és szórakozóhely várja az ismerkedni, költekezni vágyókat.


Milánóban a legdivatosabbak az emberek

2009. július 29.

Öt évig hordozta New York a világ legdivatosabb fővárosa címet, ám a multikulturális város elveszítette a megtisztelő pozíciót, amely idén átkerült Európába.


14 milliós fizetést kapnak a szabálysértő tanárok

2009. július 01.

A Egyesült Államokban, egészen pontosan New York államban találták meg a világ egyik legjobb munkahelyét. Az érintetteknek egy szobában kell ülniük, és csak magukkal kell foglalkozniuk. A semmittevésért évente csaknem 14 millió forintnyi dollár jár.


Havi egymillió jár gyerekenként egy pék volt feleségének

2009. június 16.

A multimilliomos pékségtulajdonosnak exfelesége sokkal kevesebbet kap, mint szeretett volna. Arról nincs szó, hogy csak morzsák jutnának neki a vagyonból, de nem élhet már olyan nagy lábon, mint korábban. Azért a gyerekek után jár havonta több mint egymillió forintnak megfelelő összeg.


New Yorkban Burberry-napot tartanak

2009. május 28.

Burberry-napnak nevezte ki május 28-át New York polgármestere, Michael Bloomberg. A város vezetője így üdvözölte a brit luxusmárka legújabb tengerentúli üzletének megnyitását.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5