Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 163 találat van a Deluxe.hu oldalon

Icarus koktél 36 ezer forintért

2010. június 07.

Eddig sem volt nehéz egy teljest fizetést egyetlen este alatt elkölteni egy manhattani bárban, most azonban már néhány kör koktél rendelésével is százezrektől szabadulhatunk meg. Az Icarus nevű italból ugyanis egy darab 36 ezer forintba kerül.


Michael Bloomberg, a médiakirály élete

2010. április 27.

New York korábbi polgármestereivel ellentétben, akik büszkék voltak rá, hogy heti hét napot ledolgoznak, a metropolisz jelenlegi elöljárója, Michael Bloomberg péntek délutánra rendszerint már nem jegyeztet elő hivatalos programot, mert vasárnapig a Bermudákon golfozik - írta a hétvégén a The New York Times.


Életében először utazik külföldre a 63 éves lottónyertes

2010. március 05.

Egy 63 éves brit férfi nyerte az egymillió fontos főnyereményt az Euromillions lottón. A férfinek nincsenek nagy igényei, szeretne ellátogatni New Yorkba, és meglátogatná néhány barátját. Mint mondta, először utazik külföldre.


Csaknem harmincszoros áron kelt el a csaló kabátja

2009. november 16.

Egymillió dollárért árverezték el a hétvégén New Yorkban Bernard Madoff és felesége lefoglalt személyes értéktárgyait. A hírhedt, börtönben ülő amerikai tőzsdecsaló jachtjait és luxusingatlanját már korábban eladták.


A vártnál is többet költöttek a műgyűjtők a modern alkotásokra

2009. november 06.

A legoptimistább becsléseket is meghaladta a New York-i Sotheby's aukciósház szerdai árverésének bevétele. Az impresszionista és modern műalkotásokért több mint 180 millió dollárt fizettek a gyűjtők.


Vendégek mentették meg a luxusétterem 70 éves homárját

2009. november 04.

A vendégek közbenjárásának köszönheti az életét a matuzsálemi korú homár, amelyet a New York-i Oceana étteremben akartak vacsoraként felszolgálni. Volt, aki az idős állat húsának minősége miatt tiltakozott a homár megfőzése ellen.


Szaporodnak a Michelin-csillagok New Yorkban

2009. október 08.

Öt New York-i étterem bizonyult érdemesnek a három Michelin-csillagra a francia éttermi kalauz legújabb, a napokban megjelent kiadása szerint. Az ellenőrök számos étteremnek adtak csillagot, és az olcsóbb, de kitűnő színvonalú vendéglátóhelyeket is méltatták.


Megválasztották New York legstílusosabb sztárjait

2009. szeptember 28.

A sztárok életével foglalkozó amerikai sajtókiadványok között az egyik legnépszerűbbnek számító US Weekly sorra vette a celebeket, közülük is a New York-i lakosokat, majd ízlésük, valamint a divat terén mutatott képességeik szerint rangsorolta őket. A 25 befutó között akad néhány kevéssé ismerős, vagy soha nem hallott név, sőt olyan is, akinek helye a listán - részünkről legalábbis - erősen megkérdőjelezhető.


Megalomán metropoliszok Amerikában

2009. szeptember 22.

Míg a nyári forróságot a vízpartokhoz közel lehet átvészelni, az ősz a városnézésre és a kirándulásra alkalmas. Mi az Egyesült Államokba látogattunk el, ahol sorra jártuk a nevezetességeket, most pedig beszámolunk különleges élményeinkről. Cikksorozatunk első részében a metropoliszok monumentális látnivalóit vesszük sorra.


Magyar divattervezők mutatkoztak be New Yorkban

2009. szeptember 16.

Fiatal magyar divattervezők mutatkoznak be a 2009-es New York-i és Washingtoni Magyar Kulturális Évad keretében. A Je Suis Belle és a Use Unused tervezőcsoport, valamint Anh Tuan dizájner legújabb kollekcióit a Grace Plazában mutatják be szeptember 13. és 16. között.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5