Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 163 találat van a Deluxe.hu oldalon

Labdakereső szemüveg golfozóknak

2006. január 11.

Egyszerű, ám annál praktikusabb kiegészítőt kínál golfozók részére a New York-i Hammacher Schlemmer. Speciális szemüvegük segítségével egy-egy félresikerült ütés után sokkal egyszerűbben találhatjuk meg golflabdáinkat. A keresőszemüveg forintban számolva mindössze 8300 forintos áron kapható az Egyesült Államokban.


Luxuslakások New York-ban

2006. január 10.

New York ingatlanpiacán tavaly rohamosan emelkedtek az árak, így a befektetők új lehetőségek után néztek. A legújabb divat: régi luxushotelek apartmanokká alakítása. Az Ötödik sugárúton lévő Stanhope hotelben is lakásokat fognak kialakítani: a hatalmas, akár teljes emeletet elfoglaló ingatlanok ára várhatóan 2 és 9,7 milliárd forint között lesz.


Sebességmérő óra sízőknek

2006. január 06.

Különleges karórát mutatott be nemrég a Hammacher Schlemmer: a szerkezet nemcsak a síző sebességét képes mérni, hanem számos más funkcióval is rendelkezik. A kerékpárok sebességmérőihez hasonló elven működő óra 62 ezer forintért rendelhető meg a New York-i cégtől.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5