Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 163 találat van a Deluxe.hu oldalon

Mosogatófiúból mesterszakács

2006. április 18.

Thomas Keller nemcsak az Egyesült Államok talán leghíresebb szakácsa, de nemzetközi szinten is a legjobbak közöt emlegetik a nevét. Az 51 éves szakember öt vendéglátóhelyiséget üzemeltet, köztük a Michelintől három csillagot kapott New York-i Per Se-t. Keller, akár a mesékben, egyszerű mosogatófiúként kezdte pályafutását, de a hírnév felé vezető út később is gyakran göröngyösnek bizonyult.


Duplájáért kelt el a milliós kínai váza

2006. április 13.

Becsült értékének kétszereséért kelt el egy 14. századi kínai váza egy New York-i aukción. A licitálást egy névtelen vásárló nyerte meg, aki végül több mint kétmillió dollárért vette meg a ritka műtárgyat.


A remélt ár duplájáért kelt el a Turner-kép

2006. április 07.

Kereken 36 millió dollárért, azaz mintegy 7,1 milliárd forintnak megfelelő összegért kelt el William Turner brit festő képe New Yorkban. A Christie's aukciósháznál árverésre bocsátott alkotástól körülbelül húszmillió dolláros bevételt vártak.


Gyémántkülönlegességek egy New York-i árverésen

2006. április 03.

Ritka gyémántok várnak új gazdára a Sotheby's április 25-i aukcióján. A New York-i árverésen 433 különleges ékszer kerül kalapács alá, a legolcsóbb tétel becsült értéke 260 ezer forint, a legdrágábbé pedig több mint 436 millió.


Megnyílt Harlem első kaviárbutikja

2006. március 24.

A kitűnő ízléssel válogatott, minőségi kaviárjairól híres Emperor's Roe Gourmet Emporium nagy reményeket fűz a New Yorkban nyitott előkelő üzlethez. A boltban a vásárlók a kaviárok kóstolása mellett egy pohár pezsgőt is elfogyaszthatnak majd.


Milliárdos óraárverés New Yorkban

2006. március 22.

Órakülönlegességeket árverezett el március 15-én New Yorkban az időmérő szerkezetekre specializálódott Antiquorum aukciósház. A több mint 250 tételért összesen 5,7 millió dollárt, körülbelül 1,2 milliárd forintot fizettek a licitálók. A legnagyobb összeget egy tíz éves Patek Philippe karóráért ajánlották.


Waldorf=Astoria: egyenlő a luxussal

2006. március 14.

A New York szívében álló Waldorf=Astoria két milliárdos unokatestvér közös gyermeke, erre utal az egyenlőségjel. Az art deco stílusú épület a világ leghíresebb és legpatinásabb luxusszállodáinak egyike. Lehet ugyan, hogy fiatalabb társai több szolgáltatást nyújtanak, de ennyi sármmal és klasszikus eleganciával kevesük rendelkezik.


Újabb Stradivari kerül kalapács alá

2006. február 28.

Megdőlhet a Stradivari hegedűk árának eddigi rekordja, ugyanis a Christie's aukciós ház egy minden eddiginél értékesebbre taksált hangszert kínál fel májusban egy New York-i árverésen.


Albérlet egy lakás áráért

2006. február 27.

A New York-i Trump International Hotel and Towerben található a világ egyik legdrágább albérlete. A szálláshely kulcsait, ha átmenetileg is, egy amerikai ingatlanbróker birtokolja. Antonio Cosentino elmondta, a bérleti díj nem tartalmazza a kiszolgáló-személyzet bérét.


14,5 milliárdos árverés a Sotheby'snél

2006. február 05.

Jól indult az év a Sotheby's aukciósház számára: január végi, New York-i árverésükön 14,5 milliárd forint értékben árverezték el régi mesterek festményeit és egyéb alkotásait. A legnagyobb összeget egy 18. századi holland festő, Jan van Huysum képéért fizették: a "Virágok egy márvány párkányon lévő terrakotta vázában" című festményért másfél milliárd forintot adtak.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5