Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 163 találat van a Deluxe.hu oldalon

Forradalmi vásárlás a Polo Ralph Laurennél

2006. augusztus 23.

A világhírű divatházak rendre nyitják fényűző boltjaikat, butikjaikat, amellyel egymást igyekeznek túllicitálni és a vevőket elkápráztatni. A Polo Ralph Lauren egyik New York-i üzletében egyedülálló módon, a kirakaton keresztül is vásárolhatnak a járókelők.


A kelmeárus műgyűjtő

2006. augusztus 08.

Míg a B. Altman & Co. az amerikaiak szemében csak egyike a leghíresebb áruházláncoknak, addig a művészetkedvelőknek inkább az alapító nevét juttatja eszébe. Benjamin Altman nem csupán kiváló üzletember és kereskedő volt, hanem szenvedélyes műgyűjtő, akinek felbecsülhetetlen értékű kollekciója ma a New Yorki-i Metropolitan Museum of Artot gazdagítja.


Bache, a Metropolitan Museum bőkezű mecénása

2006. július 24.

Jules Semon Bache évtizedek szorgos műgyűjtőmunkájával a régi mesterek alkotásainak igen figyelemre méltó kollekcióját állította össze. A német származású amerikai milliomos páratlan gyűjteményének nagy része ma a New York-i Metropolitan Museum of Artban látható.


Milliókért elárverezett apróságok

2006. június 29.

Elhunyt sztárok relikviáiból rendezett árverést a Christie's. A néhai sztárok emléktárgyai licitálók sokaságát vonzották a New York-i árverésre, amelyen Andy Warhol Mick Jaggerről készült fotója 3,5, míg Marilyn Monroe egyik koktélruhája közel 15 millió forintért cserélt gazdát.


Egy vasakaratú iparmágnás a műgyűjtésben

2006. június 20.

Míg kortársai szemében a 19. században született Henry Clay Frick a vasút és acélipar nagyformátumú mágnása volt, addig utókora mint az egyik legjelentősebb amerikai műpártolóról és gyűjtőjéről emlékezik meg. A milliárdos műkedvelő gyűjteményének helyt adó palota ma New York kedvelt kulturális nevezetességei közé tartozik.


Helikopterrel a közlekedési dugók ellen

2006. június 12.

Messze földön híresek a New York-i dugók, amelyek egy fontos üzletember életében nem feltétlen szereznek kellemes pillanatokat. Az áldatlan állapotot egy helikopter oldja meg végleg, amely a menetidőt akár a tizedére is csökkentheti.


Rekordárakkal nyitott a Sebonack Golf Club

2006. június 07.

A világ egyik legdrágább golfklubját nyitották meg a New York-i Southamptonban. Az előkelő Sebonack Golf Clubban természetesen alkalmi jelleggel is lehetőség van golfozni, aki pedig egyéves bérletet szeretne váltani, annak 650 ezer dolláros, azaz jóval több mint 133 millió forintos díjjal kell számolnia.


Sztárparádé a Manhattan Golf Classic-on

2006. május 31.

New Yorknál kihívóbb golfkörnyezet kevés akadhat széles e világon. Azon játékosok, akik nem elégednek meg a világ számtalan csodás környezetben épült golfpályájával, idén ősszel a felhőkarcolóktól zsúfolt amerikai metropoliszban szállhatnak versenybe a Manhattan Golf Classic-on.


Rekordok a Sotheby's legsikeresebb kortárs aukcióján

2006. május 15.

Rekordösszegért árvereztek el kortárs művészeti alkotásokat egy New York-i árverésén. A Sotheby's aukciósház múlt heti árverésén közel 130 millió dollárt, vagyis körülbelül 26,7 milliárd forintos bevételt hoztak a licitálásra bocsátott modern alkotások.


Hódítottak a festőmodellek

2006. május 05.

Ez a hét a nagy festők mesterműveinek eladási rekordjáról szólt a New York-i aukciósházaknál. Míg Vincent Van Gogh Madame Ginoux-t ábrázoló alkotása több mint 40 millió dollárért kelt el, addig Picasso Dora Maarról festett képét több mint 95 millió dollárért vásárolta meg egy ismeretlen gyűjtő.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5