Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 163 találat van a Deluxe.hu oldalon

Rekordáron vitték el a Bacont

2006. november 16.

Rekordáron, 15 millió dollárért kelt el a New York-i Sotheby’s aukciósház árverésén Francis Bacon egy festménye, ekkora összeget ugyanis még sohasem fizettek az 1992-ben elhunyt művész egyetlen alkotásáért sem.


Betiltották a Picasso-aukciót

2006. november 07.

Mégsem árverezik el Picasso egyik világhírű festményét a Christie’s New York-i aukciósházában a helyi bíróság november 6-i döntése miatt. A közlemény szerint a korábbi tulajdonost erővel kényszerítették az Angel Fernandez de Soto portréja című festmény eladására. Az aukciósház ettől függetlenül megtartja a „világ legfontosabb árverését”, amelyen négy Klimt-kép kerül kalapács alá.


Tokiói luxustranszfer

2006. november 03.

Azon gazdag utazóknak, akik számára az elitszállás és a luxuskörülmények közötti repülés kulcsfontossággal bír, többnyire lényeges kérdés a transzferszolgáltatás minősége is. A legdrágább exkluzív transzfereket kínáló világvárosok között olyan nevek szerepelnek, mint New York, London, Párizs és a listavezető Tokió.


A Fifth Avenue a világ legdrágább bevásárlóutcája

2006. november 02.

Megőrizte első helyét New York leghíresebb bevásárlóutcája azon a ranglistán, amelyet a Cushman & Wakefield ingatlanközvetítő cég készített a luxusüzletek bérleti díjai alapján. A top 10-be bejutottak többsége csillagászati árával magabiztosan őrködik tavalyi helyezése fölött.


Megfizethető ékszerkülönlegességek

2006. október 29.

Amikor ékszerkülönlegességekről esik szó, akkor az ár általában másodlagos szerepet játszik, hiszen mindenki számára nyilvánvaló, hogy megfizethetetlen darabokról beszélünk. A világ egyik legismertebb aukciósháza, a Sotheby’s napokban megrendezett New York-i árverésén igazi ritkaságok kerültek új gazdához. A meglehetősen drága tételek mellett néhány - különlegességek mércéjével mérve - elérhető árú darab is helyet kapott.


Luxuspláza nyílik New Yorkban

2006. október 26.

Nyilvánosságra hozták a New York-i Plaza Retail Collection terveit. A Central Park és a Fifth Avenue sarkán megnyitó luxusplázában exkluzív butikokkal és világhírű éttermek egész sorával csábítják majd a vásárlókat.


Megszabadult ékszereitől a milliárdos elvált neje

2006. október 18.

Ellen Barkin nemcsak szépségéről híres, hanem ragyogó ékszerkollekciójáról is, amely közül számos csodás darabot volt férjétől, a milliárdos Ron Perelmantől kapott. Az amerikai színésznő a New York-i Christie's segítségével több mint 20 millió dollárért szabadult meg a házasságra emlékeztető ékszerektől.


Színvonalas éttermek debütálnak New Yorkban

2006. szeptember 28.

Bár New York eddig sem panaszkodhatott a színvonalas éttermeinek száma miatt, idén ősszel tovább erősít e téren. A hírességeket és a pénzvilág jelentős személyiségeit egyaránt vonzó kozmopolita város ebben a szezonban számos új, exkluzív vendéglátóegységet és mesterszakácsot üdvözölhet, akik között olyan nagy nevek is szerepelnek, mint Joel Robuchon vagy Gordon Ramsay.


Műkincstörténelmet írhat a Christie's

2006. szeptember 21.

Különlegesen értékes Klimt-képeket árvereznek el november 8-án a New York-i Christie’s aukciósházban. A négy darab festmény abba a szériába tartozik, amelynek egyik darabja nemrég vonult be a műkincskeresdekés történetébe a világ legdrágább festményeként.


Luxushullám New Yorkban

2006. szeptember 08.

Nem volt egyszerű talpra állnia a szeptember 11-i terrortámadás után New Yorknak, 2001 óta a metropoliszt új légkör uralja, amelyben - a város életerejét hangsúlyozandó - egyes negyedeket a luxus jegyében alalkították át. Manhattan a yuppie-k egyik fellegvárává nőtte ki magát.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5