Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 163 találat van a Deluxe.hu oldalon

New York már őszi divatot diktál

2007. február 08.

A 2007-2008-as őszi-téli trendeket bemutató New York-i divathét látogatói szibériai teleket idéző prémkucsmákban jelentek meg a Bryan Parkban zajló bemutatókon. A hölgyek kucsmájukhoz nyitott orrú tűsarkút húztak, melyet a mínusz tíz fok ellenére mezítláb viseltek, mert úgy mutat igazán jól. Helyszíni beszámoló az USA legújabb divathóbortjairól.


A divatbemutatók ára

2007. február 06.

A divatvilág egyik legnívósabb rendezvénysorozatán, a New York-i Fashion Weeken messze nem csak a bemutatott ruhákat jellemzi magas ár. A luxusbrandek ugyanis olykor több millió dolláros költséggel igyekeznek tökéletes bemutatót rendezni és egyúttal magukra vonni a divathéten megjelent gazdagok és híresek figyelmét.


A három legkedveltebb ékszermárka

2007. január 30.

Elkészült a Luxury Institute legújabb, luxuskategóriás ékszereket vizsgáló rangsora, amelynek élére 2007-ben a Harry Winston, a Buccellati és a Cartier került. A New York-i intézet ugyanakkor csak amerikai háztartások bevonásával választotta ki a legjobbakat.


Haldoklik a New York-i gyémántnegyed

2007. január 30.

Elveszítette egykori fényét a New York-i 47. utca. Az amerikai metropolisz ékszer- és gyémántboltoktól hemzsegő negyede, amely egykor vásárlók tömkelegét vonzotta, mára sokat veszített a hírnévből.


Ötmilliárdért kelt el a Rembrandt-mű

2007. január 26.

Az amerikai műkincspiac rendkívüli pénzbőségét példázza, hogy nem csak az őszi aukciós szezonban cserélnek csillagászati összegekért gazdát a festmények, hanem attól függetlenül is, gyakorlatilag bármely hónapban. Január 25-én egy igen értékes Rembrandtért fizettek 25,8 millió dollárt a New York-i Sotheby's aukciósháznál.


Luxuskarácsonyt rendez a Swarovski

2006. december 04.

A Swarovski idén harmadik alkalommal készíti el New York karácsonyfájának fődíszét, méghozzá 25 ezer kristály felhasználásával. Ebben az évben a cég egy luxusutazást is kisorsol az amerikai metropoliszba, amelynek során egy szerencsés VIP-vendégként vehet részt a Nagy Alma karácsonyfájának a Rockfeller Centerben tartott felavatásán.


Éjszaka a Földön

2006. december 01.

Tűzijáték New Yorkban, medencebuli Brazíliában, vacsora a Fokföldi borvidéken. Utazni nem csak nyáron jó, sőt, talán még kellemesebb a magyar hidegből a távoli melegbe repülni. Szilveszteri utazásajánlatunk nem nélkülözi sem az exkluzivitást, sem a luxust.


Rekordot döntött Mao portréja

2006. november 20.

Nagy sikerrel zárult a Christie's New York-i aukciója, amelynek során minden eddiginél több pénzt adtak ki Andy Warhol egy alkotásáért. Mao Ce Tung ikonikus portréja 17,4 millió dollárt ért meg egy hongkongi üzletembernek.


Aranyos kiállítás nyílt New Yorkban

2006. november 20.

Ragyokgó kiállítás nyílt a hétvégén a New York-i természettudományi múzeumban, amelynek központi témája az arany. A Gold című tárlat a világhírű Tiffany ékszerészet támogatásával mutatkozott be.


Nem kellett a magyar festmény a Sotheby's-nél

2006. november 16.

Nem kelt el Fehér László alkotása a magyar kortárs festészet eddigi egyik legfontosabbnak tartott árverésén november 15-én a Sotheby’s-nél. A New York-i aukción kalapács alá került festmény értékét 40 000 és 60 000 dollárra, azaz 8 és 12 millió forint közötti összegre becsülték.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5