Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 163 találat van a Deluxe.hu oldalon

Négymilliárd forintos ékszervétel

2007. április 27.

Ismét két kézzel szórták a pénzt a New York-i milliomosok, amire ezúttal a Sotheby’s egyik gyémántárverése kínált kitűnő alkalmat. Az április 25-én véget ért, kétnapos Magnificient Jewels nevű aukció és egy társrendezvénye összesen 25,2 millió dolláros, azaz 4,5 milliárd forintos bevétellel zárult.


Néhai sztárok dollármilliós segélye

2007. április 23.

Nagy sikerrel zárult az Icons of Music zenei árverés, amelyen összesen 2,7 millió dollárért keltek el a kalapács alá került ritkaságok. A sztárok - köztük számos rég elhunyt híresség - tárgyaiból a New York-i Hard Rock Caféban rendezett árverés bevételét a Katrina hurrikán károsultjainak utalják át a szervezők.


Személyre szabott szállodákat nyit a Hyatt

2007. április 13.

Andaz néven fog szállodákat nyitni a Global Hyatt Corporation a világ több pontján, New Yorktól Londonon át Pekingig. A név a Hyatt új szállodáinak személyességére utal, a tervek szerint ugyanis a hotelek egyszerre fogják kifejezni a vendég személyes stílusát, illetve a "célállomás személyiségét" is.


Eladó Nostradamus jóslata

2007. április 11.

Elárverezik Michel de Nostradamus világhírű jövendőmondásait, amelyekhez ezúttal egy kisebb aukciósház jutott hozzá. A gyűjtők a négy és fél évszázados nyomtatványokra a Swann egyik New York-i irodájában licitálhatnak.


Luxuspartin ünnepelnek a divatőrült tinédzserek

2007. április 10.

Milliomoscsemetéknek kínálnak különleges buliszervizt New Yorkban. Egy exkluzív játéküzlet 4,6 millió forintnál kezdődő áron rendez bulit a tinédzsereknek, amelynek során az ünnepelt és a meghívottak saját maguk által megálmodott, mesterszabók által megvarrt ruhákban parádézhatnak.


Elkelt a világ második legdrágább hangszere

2007. április 03.

Minden idők második legdrágább hangszere lett az a Stradivarius-hegedű, amelyet hétfőn este adtak el New Yorkban a Christie’s árverésén 2,7 millió dollárért.


Rekordok dőltek az óraaukción

2007. április 02.

Egyszerre négy árrekord is megdőlt az Antiquorum aukciósház New York-i óraárverésen, amelyen a gyűjtők a vételre kínált 347 ritkaságra több mint egymilliárd forint értékben licitáltak.


Dollármilliós Stradivari keresi gazdáját

2007. március 29.

Igen értékes Stradivari hegedűt árverez el április 2-án a New York-i Christie's aukciósház. A vételre kínált, 1-1,5 millió dollárra taksált darabot a cremonai mester élete utolsó éveiben építette.


Pezseg az élet a New York-i kifutókon

2007. március 05.

Több híres férfi divatmárka New Yorkban mutatta be a 2007-2008-as őszi-téli kollekcióját annak reményében, hogy meghódíthatja az észak-amerikai piacot.


Börtönbe zárják a brazil műkincspiac királyát

2007. február 21.

A Sao Paulo Bienniale egykori elnökét, Edemar Cid Ferreirát összesen 21 év letöltendő szabadságvesztésre ítélte egy brazíliai bíróság gazdasági bűncselekményekért. A dél-amerikai országot a világ művészeti életébe bevonó férfi olyan múzeumóriásokba szervezett korábban kiállításokat, mint a New York-i Guggenheim, illetve a londoni British Museum.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5