Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 44 találat van a Deluxe.hu oldalon

Lovaggá ütik a leggazdagabb franciát

2012. október 09.

Lovaggá üti II. Erzsébet brit királynő Bernard Arnault-t, a luxuscikkeket gyártó francia LVMH-csoport tulajdonosát - közölte hétfőn a brit külügyminisztérium.


Bevásárolt Warhol-portrékból a brit uralkodóház

2012. szeptember 27.

Andy Warhol II. Erzsébetről készült portréi közül négyet is megvásárolt a Royal Collection, a brit uralkodóház gazdag műgyűjteménye.


Adóvizsgálatra számíthatnak a brit milliomosok

2012. szeptember 24.

Adóhivatali vizsgálatra számíthatnak Nagy-Britanniában mindazok, akiknek ingatlan- és egyéb vagyona meghaladja az egymillió fontot (355 millió forint).


Újraélesztik a vadvirágos mezőket Nagy-Britanniában

2012. április 18.

Több millió vadvirágmagot szórtak szét szerte Nagy-Britanniában a hét végén, hogy újraélesszék az ország eltűnt vadvirágos mezőit.


Tizennégy új Michelin-csillagot kaptak a brit és ír éttermek

2011. január 19.

Tizennégy új Michelin-csillagot osztott ki brit és ír éttermeknek a térség gasztronómiai kalauzának idén századik alkalommal megjelent kiadványa.


Börtönbe kerül a brit Madoff

2011. január 14.

Nemcsak az egyesült államokbeli hírességek mumusa kerül börtönbe, Nagy-Britanniában is működött egy Ponzi-piramisjátékot játszó csaló. Terry Freeman beismerte, hogy 4,5 milliárd forint értékben károsította meg a gazdag ügyfeleit.


Eltűnt 700 ezer gazdag ember

2010. augusztus 30.

Egy friss felmérés szerint a brit tehetősek közül 700 ezer embernek tűnt el a vagyona, olyannyira, hogy évtizedekbe telhet visszaszerezni a recesszió miatt elveszített pénzt.


A fizetendő kártérítés 500 000-szeresét lopta főnökétől a menedzser

2010. április 12.

Tessa Phillips nem először lopott már, korábban is állt bíróság előtt sikkasztásért. A meglepő ebben a történetben az, hogy az eltulajdonított félmillió font, vagyis 154 millió forint helyett csupán egy fontot kell visszafizetnie volt főnökének. Ugyanis a teljes összeget elköltötte, amire amnéziája miatt nem emlékszik.


Két perccel a zárás előtt lett milliomos

2010. április 06.

Az 59 éves brit férfi elfelejtette megjátszani a lottón azokat a számokat, amikkel 15 éve játszik. Két perccel a zárás előtt ért a lottózóba, és véletlen számokkal játszott. 3 millió fontot, vagyis 895 millió forintot nyert.


Sokallják a 3d-s foci árát a britek

2010. március 31.

A háromdimenziós adások megjelenítésére képes tévékészülékek árai még túl magasak ahhoz, hogy a tömegek számára is vonzóvá váljanak, egy felmérés szerint a brit vásárlók többsége a jelenlegi árak legfeljebb negyedéért váltana a 3D élményt nyújtó technológiára.


1 2 3 4 5


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5