Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 4 találat van a Deluxe.hu oldalon

Színarany névjegykártyát készített a Mitsubishi

2007. március 08.

Négykilences finomságú arany névjegykártyát készített a Mitsubishi Materials, amely már idén 20 ezer darabot értékesítene a méregdrága lapocskából.


HD-projektorral keményít a Mitsubishi

2006. december 29.

A 2006-os Cedia Expo-n sokan felfigyeltek a Mitsubishi új LCD-technológiájú HD-projektorára, amely a beszámolók szerint meghökkentően tiszta, dinamikus és éles képet adott. Az újgenerációs modellek újabb remek tagja érkezik meg hamarosan a boltokba is.


Suttogó projektort mutatott be a Mitsubishi

2006. szeptember 06.

Különlegesen halk projektorral hívta fel a figyelmet a szeptember 6-ig tartó IFA kiállításon a Mitsubishi. A HC5000 jelű, nagyfelbontású készülék mellett a széria kisebb tudású modelljeit is megcsodálhatták a berlini szakkiállítás látogatói.


Elkészült a világ legnagyobb HDTV-je

2006. július 26.

A föld legnagyobb HDTV-jét készítette el a Mitsubishi. Az itthon elsősorban az autóiról híres, de a nemzetközileg is elismerten komoly elektronikai termékskálával rendelkező japán gyártó mintegy 28 millió dollárért készítette el a rekordméretű és árú nagyfelbontású tévét.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5