Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 5 találat van a Deluxe.hu oldalon

Miró-gyűjtemény kalapács alatt

2014. február 10.

A portugál kormány áruba bocsátja Joan Miró (1893-1983) spanyol szürrealista festő és szobrász 85 alkotását, amely egy csődbe ment nagybank államosítása útján került a birtokába.


Nyolcmilliárd forint egy Miró-képért

2012. június 20.

Rekordárat, 23,6 millió fontot, 8,4 milliárd forintnak megfelelő összeget fizetett ki egy gyűjtő Joan Miró Etoile Bleue című festményéért a Sotheby's meglepően csendes londoni árverésén.


Rekordárat várnak a különleges Miró-képtől

2012. május 31.

Akár húszmillió fontos (7,5 milliárd forintos) rekordárat várnak a szakértők Joan Miró Peinture (Étoile Bleue) című festményének júniusi londoni árverésén - értesült a The Guardian brit napilap.


Potenciális rekorder Miró és eddig rejtett Klimt

2012. január 17.

Árveréseken csak ritkán vagy egyáltalán nem szerepeltetett alkotások, köztük Miró, Klimt, Gris, iránti érdeklődés miatt erős évkezdésre számít február eleji aukcióin a Christie's aukciós ház és legfőbb riválisa, a Sotheby's is.


Újraárverezik Yves-Saint Laurent hagyatékát

2009. augusztus 11.

Újabb árverést rendeznek az Yves-Saint Laurent hagyatékához tartozó tárgyakból. Az első aukción 370 millió eurós (99,8 milliárd forintos) bevételre tett szert a Christie's.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5