Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 18 találat van a Deluxe.hu oldalon

Huszonkét méteres burrito készült

2011. december 13.

Huszonkét méter hosszú burritót tekertek Londonban: a megaétekkel később éhes járókelőket - köztük hajléktalanokat - lakattak jól.


Páncélautót épített magának a mexikói drogkartell

2011. május 25.

Beépített fegyverrel rendelkező páncélautóval szerelte fel magát a hírhedt Los Zetas mexikói drogkartell.


Mexikói gasztronómia: túl a zsíros nachoson

2011. május 23.

A mexikói konyha a szellemi világörökség része lett, az egyik mexikói étterem a világ 50 legjobb étterme között szerepel: a mexikói gasztronómia - immár a zsíros, kevés fantáziát igénylő nachosokról és burritókról kialakult korábbi sztereotípiáktól mentesen - egyre elismertebb lesz.


Hamisítványt vett 3 millió euróért

2011. március 23.

Hamisítvány mexikói szakértők szerint az a maja harcost ábrázoló prekolumbiánus szobor, amely a héten közel hárommillió euróért talált gazdára a Drouot aukciósházban rendezett liciten Párizsban. Az eladó Binoche-Giquello ház ugyanakkor nevetséges találgatásnak tartja a mexikói állásfoglalást.


Bajban Madonna mexikói fitneszstúdiója

2010. december 02.

Akár be is zárhatják Madonna fitneszstúdió-hálózatának első egységét, mert a Mexikóvárosban hétfőn megnyitott új klub nem rendelkezik az üzemeltetéshez szükséges hatósági engedélyekkel.


Megnősült a világ leggazdagabb emberének fia

2010. október 12.

Az év esküvőjét tartották Mexikóban: megnősült Carlos Slim Domit, a világ jelenleg leggazdagabb emberének, Carlos Slim Helunak a legidősebb fia.


A legszebb luxusvillák

2009. július 29.

Míg a hagyományos szállodaláncok megbízható kényelmet jelentenek, sokan szívesebben bérelnek luxusvillát az egyik gyönyörű tengerparton. A luxusszolgáltatásokról ebben ez esetben sem kell lemondaniuk: privát séfek, inasok, sofőrök állnak a rendelkezésükre, és sokszor a költségek sem nagyobbak, mint egy exkluzív lakosztály esetén. A Justluxe.com oldal alapján összegyűjtöttük az idei szezon legszebb villáit.


A 10 legjobb helyszín legénybúcsúhoz

2009. június 08.

Egy igazán emlékezetes legénybúcsú megszervezése akkor sem könnyű feladat, ha az ár másodlagos szempont. Az AskMen.com összegyűjtötte azokat a tengerentúli helyszíneket, ahol a legjobb bulik kínálkoznak a leendő férjek és velük együtt érző barátaik számára.


Kávétermő édenkertek

2009. május 25.

Aki utazás közben a kávézás kultúrájával is ismerkedne, annak ajánljuk ezt az összefoglalót, hiszen bemutatja a világ legjobb kávétermesztő vidékeit.


Felháborodást keltett a 15 millió forintos elnöki luxusvakáció

2009. március 10.

Mexikói luxusnyaralással borzolta a választópolgárok kedélyét Nicolas Sarkozy, aki a francia first ladyvel 15 millió forintnyi összeget költött el egyetlen hosszú hétvégén. A köztársasági elnök az exkluzív vakációt állítólag nem a francia adófizetők pénzéből finanszírozta.


1 2


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5