Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 773 találat van a Deluxe.hu oldalon

Bárénekesből jótevő milliomos lett a magyar szülők gyermeke

2010. december 19.

A chilei bányaiparban mindenki csak Farkas néven említi a dúsgazdag, magyar származású férfit, aki nemzetközi ismertségre tett szert azzal, hogy minden egyes bajba jutott bányász családjának 10 ezer dollárnyi összeget adományozott még azelőtt, hogy a mentők több mint két hónap után felszínre hozták a bányaomlás által elzárt munkásokat. Ismerjük meg Leonardo Farkas Kleint.


Az iPad lesz a slágertermék karácsonykor Mgyarországon?

2010. december 15.

Az idei év legnagyobb durranása az Apple táblagépe, az iPad volt. Szinte mindenki hallott a Magyarországra hivatalosan épphogy a karácsonyi bevásárlási roham előtt megérkezett készülékről, és noha többen a karácsonyfa alá terveznek beszerezni egyet, érdemes megtudni többet a készülékről.


A világ 100 legjobb szállodájából kettő magyar

2010. december 10.

A Four Seasons Gresham Palace Budapest és a Kempinski Hotel Corvinus Budapest is bekerült a 100 legjobb szálloda közé az Institutional Investor pénzügyi lap felmérése szerint.


1,8 milliárdért eladó a veszteséges magyar kastélyszálló

2010. december 09.

Eladásra kerül a Hermelin Termál Kastélyszálló, a felszámolás alatt álló tulajdonos négycsillagos szállodájának irányára nettó 1,8 milliárd forint, írja a Napi Gazdaság.


Vizsgálták a magyar elitet - íme az eredmény

2010. december 08.

Az értékek területén meglehetősen jelentős a megosztottsága a magyar elitnek, amely nagyon erős individuális értékrenddel bír; a válságra a fejlesztési források monopolizálásával kíván válaszolni.


Légli Ottó lett az Év Bortermelője 2010-ben

2010. december 03.

A Magyar Bor Akadémia idén is odaítélte, immár huszadszor az Év Bortermelője címet. A legrangosabb szakmai elismerést 2010-ben Légli Ottó borász nyerte el.


Magyar séf a gasztronómiai világbajnokság győztese

2010. december 02.

Varga Károly mesterszakács nyerte a luxemburgi gasztronómiai világbajnokság (Culinary World Cup 2010) egyéni versenyét és a világkupát.


High-tech központ nyílt Magyarországon

2010. november 26.

Műholdas alkatrészek, repülőgép fedélzeti műszerek, robotrepülők, speciális, nano-tartományban érzékelő műszerek tervezésére, gyártására és tesztelésére ad lehetőséget az a high-tech létesítmény, amelyet hivatalosan csütörtökön adták át Újpesten.


Külföldiek mentették meg a budapesti árverést

2010. november 26.

Első budapesti árverését tartotta csütörtökön a svájci Biksady Galéria, amikor is 184 tételt vittek kalapács alá. A magas kikiáltási árak elriasztották a vásárlókat.


Új Bormarketing Bizottsága van Magyarországnak

2010. november 26.

Fazekas Sándor vidékfejlesztési miniszter december 1-jei hatállyal kinevezte az újjáalakuló Bormarketing Bizottság tagjait.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5