Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 771 találat van a Deluxe.hu oldalon

Nem sok magyar bort ihatunk idén

2011. január 13.

Már az idei év első felében sok borfajta eltűnhet a hazai üzletek polcairól, mivel a tavalyi katasztrofális időjárási körülmények miatt a szokásos évi 3,5 millió hektoliter bor helyett, becslések szerint csak 1,6-1,9 millió hektoliter került a pincékbe országosan - jelzi az évi 11 millió palack bort és pezsgőt forgalmazó Varga Pincészet.


Egymillió dollárt fizet Bill Gates egy magyar feltaláló ötletéért

2011. január 06.

Lézerfénnyel harcol a moszkitók ellen a magyar asztrofizikus. Bill Gates alapítványa egymillió dollárral támogatja a projektet.


Bormanipulálásért 1,4 milliárdos bírság egy magyar termelőnek

2011. január 05.

Csaknem 5000 hektoliter manipulált bort találtak a Kiskun-Vin Kft. akasztói borászati üzemében végzett ellenőrzésen az MgSzH munkatársai - közölte a Vidékfejlesztési Minisztérium.


Megtalálták 2010 Fiatal Magyar Borászát

2011. január 04.

A borszerető közönség idén is szavazhatott 2010 legjobb fiatal magyar borászára. A győztes személyét szombaton egy borvacsora és borkóstoló keretében hirdetik ki, az ez után következő bulin egy borász DJ is fellép.


A legjobb borok januárra

2011. január 04.

Jól indul a 2011-es év, megint nagyon szép borokat kóstolhattunk. Pedig a január a karácsonyi költekezések után szinte minden téren holtszezonnak számít. A boros polcokon azonban nem áll meg az élet. Jönnek a jól ismert pincészetek és borok újabb évjáratai. Ezek közül választottuk ki a szerintünk legjobbakat.


Nem tudott fizetni a milliárdos családja Magyarországon

2011. január 04.

25 millió forint értékben vásárolt volna luxusórákat a világ negyedik leggazdagabb emberének, Mukesh Ambaninak két lánytestvére és édesanyja, de hitelkártyáikat nem fogadta el a terminál - írja a Bors.


Magyar kaviár a nemzetközi piacokon

2010. december 30.

Luxus, pezsgő, fényűzés társul a kaviár képéhez, de kevesen gondolnak arra, hogy mennyire komoly folyamat előzi meg azt a pillanatot, amikor belekóstolunk a finomságba. Még kevesebben hallottak róla, hogy Magyarországon is készül kaviár, amire a nemzetközi piacon is van kereslet.


Fellendülés várható jövőre a hazai pc-piacon

2010. december 28.

Bár az idei fellendülés a várakozásokkal ellentétben elmarad a magyar pc-piacon, a szakértők úgy vélik a 2010-es stabilizálódás után már biztosan lesz növekedés 2011-ben.


Budapesten épül a régió legjobban fejlődő reptere

2010. december 27.

Az új terminál, a SkyCourt után 2011-ben teherszállítási központot fejleszt a Budapest Airport, amivel Közép-Kelet Európa egyik meghatározó cargo bázisa jöhet létre és a ferihegyi, a régió legdinamikusabban fejlődő repülőterévé válhat.


A legjobb magyar szakácskönyv

2010. december 23.

Bangó Margit Kossuth-díjas énekest felkérték, hogy szakácskönyveivel vegyen részt a francia székhelyű Gourmand World Cookbooks Awards-on, ahol az első körben az énekesnő három megjelent gasztronómiai kiadványa is nyertes lett a magyarországi kiadványok között.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5