Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 771 találat van a Deluxe.hu oldalon

Túlszabályozás miatt lesz kevesebb magyar bor

2010. január 22.

Magyarország csak kifogástalan minőségű termékekkel képes helytállni a globalizálódó borpiacon - jelentette ki Horváth Csaba, a Hegyközségek Nemzeti Tanácsának főtitkára szerdán Egerben, a XI. Egri Szőlészeti és Borászati Konferencián. Úgy vélte továbbá, hogy az Európai Unióban a termelés túlszabályozottsága versenyhátrányt jelenthet.


Az év étterme lett a Costes

2010. január 21.

A Dining Guide étteremkalauz tesztelői a Costest választották 2009 legjobb magyar éttermének. A díjat szerdán adták át a budapesti Marriott hotelben rendezett gálán.


Bárkiből lehet borszakértő

2010. január 15.

Ahhoz, hogy ne nézzünk teljesen értetlenül, mikor az asztalnál a pohár tartalma kerül szóba, nem szükséges az összes kóstolóra eljárni, és felkeresni minden borászatot, kezdetnek egy alapfokú tanfolyam is elég. Kipróbáltuk, hogy milyen a nemzetközi WSET képzés Budapesten.


Január legjobb új borai

2010. január 12.

A jelek szerint január uborkaszezon a borpiacon, nagyítóval is alig lehet új tételeket felfedezni. Szembeötlő ugyanakkor a pinot noir fokozott jelenléte, mintha egyre több pincészet nyúlna ehhez az érzékeny, főleg a hozzáértők szívét megdobogtató fajtához. Összegyűjtöttük ezek közül a legjobbakat.


Kimondhatatlan nevű magyar borok a Wall Street Journal hasábjain

2010. január 11.

Az amerikaiak számára szinte kimondhatatlan nevű, ám kiváló magyar és egyéb kelet-európai borokról írt a vezetői amerikai üzleti napilap, a The Wall Street Journal.


Lesz magyar Michelin-csillag?

2010. január 11.

Két budapesti étteremben is felfedték kilétüket a tesztelést végző Michelin-ellenőrök, és a Népszabadság írása szerint ez akár csillagot is jelenthet a tavasszal megjelenő éttermi kalauzban. Utánajártunk, mit gondolnak erről a tesztelt éttermek és Segal Viktor, a két Michelin-csillagos éttermet is megjárt séf.


Idén a minőségi borokat népszerűsíti inkább a közösségi bormarketing

2010. január 08.

Annak ellenére, hogy tavaly a bormarketinggel foglalkozó cég felszámolását kezdeményezték, mégis sor kerül idén is a magyar bor népszerűsítésére. Elsősorban a minőségi borokra fordítanak nagyobb figyelmet ebben az évben.


Két magyar étterem a világsiker kapujában

2010. január 06.

A Népszabadság információi szerint nem kizárt, hogy a Michelin étteremkalauz tavasszal megjelenő, londoni kiadványában már hazai étterem is szerez csillagot. A Bock Bisztró és a Tigris étterem az esélyesek között szerepel.


Akcióznak a budapesti luxusboltok

2010. január 05.

Kíváncsiak voltunk, milyen árakkal kezdik az évet válság idején az Andrássy út és a Fashion Street luxusboltjai. Szinte mindenhol találtunk árengedményt, a legtöbbet akciózók közül a Cavalli, a Zegna, az Armani és a Hugo Boss kiemelhető. Érdemes körülnézni, aki ügyes, féláron is luxusruhákba bújhat.


Kevesebb magyar bor 2010-ben

2010. január 04.

Az éves átlagnál valamivel kevesebb, 3-3,5 millió hektoliter bor érik a pincékben a 2009-es szüretet követően, miközben a hazai borfogyasztás egyes becslések szerint átlagosan évente 3 millió hektoliter - írja a Népszava a szombati számában.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5