Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 12 találat van a Deluxe.hu oldalon

Műgyűjtők éjszakája 2011: újra forrt a galérianegyed

2011. március 11.

A 18. alkalommal lezajlott, 2011-es Műgyűjtők éjszakája programsorozaton több új tárlat is megnyílt, melyek megtekinthetőek még néhány hétig. Ezúttal is remek képzőművészeti eseményeken vehettek részt a vizuális kultúra iránt érdeklődők és a képzőművészetet megismerni kívánók a budapesti galérianegyedben.


Műgyűjtők éjszakája és éjfélig tartó ősz a Falk Miksa utcában

2010. október 28.

Majd fél év eltelte után, 2010. október 28-án este ismét benépesül a belvárosi műkereskedelmi negyed, a Falk Miksa utca és környéke, hiszen ekkor rendezik meg a 17. Műgyűjtők éjszakáját. Ezúttal is képző- és iparművészeti programokat kínálnak a galériák délután 5 óra és éjfél között.


Ismét a műgyűjtőké a csütörtök éjszaka

2009. november 12.

Tizennegyedik alkalommal rendezik meg a Műgyűjtők éjszakáját csütörtökön a budapesti Falk Miksa utcában és környékén. Az érdeklődők 21 galéria összesen 22 programján, egyebek mellett kiállítás-megnyitókon, tárlatvezetéseken és előadásokon vehetnek részt.


Százmilliós kiállítás Budapesten egyetlen napra

2009. október 17.

Ritka és igen értékes ezüst tárgyakat állítanak ki egyetlen éjszakára a Dénes Galériában. A keleti tárgyakat felvonultató londoni magángyűjtemény biztosítási értéke csaknem százmillió forint. A tulajdonost arról kérdezzük, hogyan lehet egy ilyen kiállítást leszervezni, miért éri meg a pénzt és munkát, és hogyan működik a tárgyak cseréje a galériák között.


Megnyitók és finisszázsok a galériás negyedben

2009. július 30.

Képzőművészeti és fotókiállítások, Nemzetközi Szimmetria Fesztivál, koncertek és számos más ingyenes program várja a látogatókat csütörtök este a XIII. műgyűjtők éjszakáján Budapest V. kerületének galériás negyedében - közölte a rendezvény kommunikációs referense.


Éjszakai élet a művésznegyedben

2009. május 08.

Tizennyolc galériában várták a művészetek iránt érdeklődőket a budapesti galériás negyedben, a 12. Műgyűjtők éjszakáján. A programok között kiállítás-megnyitók, tárlatvezetések és koncertek között válogathatott a nagyközönség. Az aukciós és egyéb tárlatok természetesen továbbra is megtekinthetők.


Gazdag program a csütörtöki Műgyűjtők Éjszakáján

2009. május 05.

A 2006 augusztusában életre hívott rendezvényből ez lesz a 12-dik. Plakátgaléria, aukciós tárlatok, Karl Bielik londoni festőművész alkotásai és koncertje, belsőépítészeti kiállítás, nemzetközi szőnyegszakértő előadása, absztrakt és erotikatárlat várja többek között az érdeklődőket. A Műgyűjtők Éjszakájának rendezvényei szokás szerint ingyenesek, helyszín a Falk Miksa utca és környéke.


Torz férfiaktok az éjszaka sztárjai

2009. február 13.

Az ötödik kerületi Falk Miksa utca és környéke tegnap este 11. alkalommal adott otthont a Műgyűjtők Éjszakájának. Nyolc kiállításmegnyitó és más programok várták az érdeklődőket, a legnagyobb sikert Havadtőy Sámuel torzított férfiaktokat ábrázoló fotói aratták. A hideg miatt az utca most nem népesült be érdeklődőkkel, annál többen voltak a kiállítóterekben és a vendéglátóipari egységekben.


Nem csak a műgyűjtőké a csütörtök éjszaka

2009. február 11.

Hét új kiállítással, előadásokkal, koncertekkel és már korábban megnyílt tárlatokkal várják az érdeklődőket. Február 12-én kerül sor a 11. Műgyűjtők Éjszakáján a budapesti Falk Miksa utcában és környékén. Nemcsak a műgyűjtőket várják.


Tizedik alkalommal gyűjthetünk éjjel műkincseket

2008. december 02.

Huszonhét galéria 18 programja, 6 új kiállítás, tárlatvezetések, előadások és koncertek várják az érdeklődőket a 10. Műgyűjtők éjszakáján a budapesti galériás negyedben, az ötödik kerületi Falk Miksa utcában és környékén december 4-én.


1 2


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5