Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 186 találat van a Deluxe.hu oldalon

Megérkezetek az első magyar aranyak Londonból

2012. július 27.

Aranyérmet szerzett az angol Nemzetközi Bor és Párlat Versenyen (IWSC) a Gyulai Pálinka Manufaktúra Báró Harruckern Kökény Pálinkája, illetve két Zwak Sándor pálinka is, de aranyéremmel díjaztak egy 6 puttonyos aszút is.


Igen ritka Picasso Londonban

2012. július 16.

Pablo Picasso egy "rejtőzködő" portréját, a XX. század hajnalán a párizsi bohém élet színfoltjának számító Bibi la Purée című arcképét állította ki a londoni nemzeti galéria.


Mit esznek a londoni olimpián?

2012. május 31.

A nézők a londoni olimpia ideje alatt biztosan nem fognak éhezni, legalábbis a játékok szervezői által szerdán nyilvánosságra hozott étkeztetéssel kapcsolatos részletek szerint.


Több rekordot is megdönt Európa legmagasabb épülete

2012. április 16.

Az Európa legmagasabbjaként beharangozott londoni The Shard (Üvegszilánk) nevű felhőkarcoló tíz apartmanjának idén nyáron esedékes értékesítésével egyből két rekord is megdől: ezek lesznek a földrész legmagasabban fekvő, egyben a szomszédos ingatlanokhoz viszonyítva a világ legnagyobb lakásár-különbségét produkáló otthonai.


Megvették a világ legdrágább lakóparkjának utolsó lakásait

2012. február 13.

Nem egyszer írtunk már arról, hogy rekordáron keltek el londoni luxusingatlanok. Ezúttal újabb csúcs ugyan nem született, de 96 millió dollárért elkelt a One Hyde Park utolsó, 11 apartmanos egysége is.


Jövőre megnyit Londonban Európa legmagasabb felhőkarcolója

2012. február 07.

Jövőre nyitja meg kapuit Londonban Európa legmagasabb felhőkarcolója: a The Shard (Üvegszilánk) névre keresztelt üvegtorony a Cityn kívül, London Southwark városrészében, a Temze déli partján épül.


Hogyan néz ki 300 milliárd dollárnyi aranyrúd?

2012. február 03.

300 milliárd dollárnyi aranyat rejt egy bombabiztos helyiség a Bank of Englandben. A londoni aranyelfekvőről fotók is készültek.


Felvásárolják az oroszok a londoni luxuslakásokat

2012. január 31.

A belpolitikai bizonytalanságtól rettegő orosz befektetők árasztották el a londoni lakáspiacot, ahogy közeleg a márciusi elnökválasztás, és egyre erősödik az ellenzék hangja Oroszországban - írta a Bloomberg hírügynökség kedden.


Eredeti Picasso-grafikák ingyen

2011. november 30.

Pablo Picasso 100 grafikáját ajándékozta egy bankár a londoni British Museumnak, a kollekció értéke 1 millió font (mintegy 370 millió forint).


5800 helyett 140 ezer forintért árulják a Leonardo-belépőket

2011. november 24.

Csillagászati felárakon kínálják a londoni Leonardo-kiállítás belépőit a másodforgalmazók: aki lekésett a reneszánsz művészóriás alkotásaiból összeállított, példátlan gazdaságú anyag jegyeinek hivatalos értékesítéséről, az már csak 400 fontért (140 ezer forint) juthat hozzá egy-egy belépőhöz.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5