Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 55 találat van a Deluxe.hu oldalon

Két világrekorder dinnye

2008. május 23.

A Yubari sárgadinnye éppoly híres Japánban, mint itthon a szegedi paprika. A napokban a Hokkaidó szigetén rendezett árverésen két különösen szép példány 2,5 millió jenért kelt, azaz 3,75 millió forintért kelt el.


Otthon is nézhetünk 3 dimenziós tévét

2008. április 14.

A világ első, 107 centiméteres stereoscopic három dimenziós tévéje a napokban kerül a boltokba. A Hyundai készüléke nem olcsó, és egyelőre csak Japánban kapható. Ott ugyanis december óta ilyen adást is sugároznak.


17 milliós mobilok gyémántból

2008. február 18.

Közös alkotást dob piacra februárban a Tiffany és a Softbank. Az amerikai ékszerészet és a japán mobiltársaság összesen 400 gyémánttal ékesített, 3G-s modelljei közel 100 ezer dollárba kerülnek.


10 millió forintos tonhal

2008. január 21.

Rekordáron, mintegy 6 millió jenért vettek meg egy óriási kékuszonyú tonhalat Japánban. Az árverésen elkelt 276 kilós kopoltyúst egy hongkongi sushiétterem tulajdonosa vásárolta meg.


Szaké és bor helyett whisky

2008. január 10.

Bár a fogyasztók leginkább skót és ír whiskey-kkel találkoznak, ezt a nemes gabonapárlatot a világ számos táján készítik. A japán, kanadai, amerikai és francia gyártókat derítettük fel.


1 2 3 4 5 6


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5