Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 55 találat van a Deluxe.hu oldalon

Kalapács alá kerül Kenzo műkincsgyűjteménye

2009. március 26.

Újabb divatcézár kínálja eladásra műkincsgyűjteményét. A Párizsban élő 70 éves japán divattervező, Kenzo elárverezteti 1300 darabból álló kollekcióját.


Cserélhető szemű babák méregdrágán

2009. március 17.

A babázás új korszakát nyitották meg a BJD bábuk. A minden irányba forgatható végtagokkal felszerelt, dizájnos játékokat leginkább a Távol-Keleten és az Egyesült Államokban gyártják, és egyes részeiket – például fejüket - a rajongók több millió forintnak megfelelő összegért adják-veszik.


Veszélyes herkentyűk a tányéron

2009. március 10.

Az egészséges táplálkozás hívei gyakran ajánlják a tengeri herkentyűket az állati fehérjék fogyasztásának egyik alternatívájaként, a káros környezeti hatások és a nem megfelelő tenyésztés miatt azonban előfordulhat, hogy inkább ártalmasak az egészségre. Összegyűjtöttük az ehető formában legveszélyesebb tengeri élőlényeket.


Meghalt, miután ellopták vagyonát

2009. január 30.

Nem tört be a házba, mégis 933 millió forintnak megfelelő jent lopott az a tolvaj, aki kifigyelte egy idős ember furcsa szokását. A japán üzletember a kertjében ásta el a vagyonát, mert nem bízott a bankokban.


A világ legdrágább karácsonyfája

2008. december 03.

Közszemlére tették Japánban a világ legdrágább karácsonyfáját. Az egymillió fontos, vagyis több mint 308 millió forintos, 21 kilogrammos rekorder 24 karátos aranyból készült, és 240 drágakő díszíti.


Tonnaszámra veszik az elefántcsontot Kínában és Japánban

2008. november 14.

Botswana néhány hete több mint 43 tonna elefántcsontot értékesített Kínának és Japánnak összesen 7,1 millió dollár, vagyis több mint másfél milliárd forint értékben, derült ki az Egyesült Nemzetek Szervezetéhez köthető, a veszélyeztetett állatfajokkal foglalkozó alszervezet, a CITES közleményéből.


Bárkinek lehet majd robotlába havi 400 ezerért

2008. október 13.

Hamarosan bárki bérelhet magának olyan felcsatolható motoros segédeszközt, amely segíti a járásban. A robotlábat, melyet közvetlenül az agyhullámok irányítanak, Japánban fejlesztették ki, és mozgássérülteknek, valamint időseknek szánják. Havi bérleti díja 410 ezer forintnyi jen lesz havonta.


Majompincérek szolgálnak fel egy japán étteremben

2008. október 08.

Világszerte számos étterem igyekszik felhívni magára valamivel a figyelmet. A víz alatti vagy éppen arany éttermek után most itt egy olyan japán vendéglő, ahol majmok szolgálják ki a vendégeket. Borravalóként a vendégek pörkölt szóját adhatnak nekik.


Tizenegy éves japán baba 153 millióért

2008. szeptember 26.

Pontosan 881 darab gyémánt került arra a Licca-chan nevű babára, amelyet egy japán játékgyártó cég készített egy kiállításra. A méregdrága, csaknem egymillió dolláros játékkal a "japán Barbie baba" piacra kerülésének 40. évfordulóját ünnepelték.


Mozijegy 41 ezer forintért

2008. július 21.

Egy új tokiói mozikomplexum VIP-részlegeket is kialakított termeiben. Egy előadás ára 41 ezer forint, egész évre 41 millióért bérelhetők ki.


1 2 3 4 5 6


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5