Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 55 találat van a Deluxe.hu oldalon

Bemutatták a legkisebb HD-kamerát

2009. december 10.

A JVC Evorio GZ-HD620 mindent tud, amit a nagyobbak, pedig nem nyom többet 270 grammnál. A napokban mutatják be Japánban, ahol 100 ezer jenért (212 ezer forintért) lehet majd megvásárolni.


Kiotó és Oszaka is az ínyencek városa lett

2009. október 15.

Első alkalommal adott ki étteremkalauzt Kiotóról és Oszakáról a Michelin. A maximális három csillagot hét étterem érdemelte ki a gasztronómiai szakértők szerint.


Újinfluenza-álló ruházatot árulnak Japánban

2009. október 14.

Egy japán cég influenzaálló öltönyt fejlesztett ki. Az üzletemberek számára ajánlott ruhadarab állítólag megvédi viselőjét a H1N1 vírustól. Nagy sikerre számítanak, a szigetországban 50 ezer darab eladását tervezik a 109 ezer forintos öltönyből.


Egyre több a pénzért kapható barát

2009. szeptember 23.

A normális társasági élethez túlságosan elfoglalt japán párok egyre növekvő számban fordulnak színészekhez segítségért, hogy játsszák el barátaikat életük legfontosabb családi eseményein. Számos cég ajánl családi barát szerepének eljátszására színészeket esküvőkre, de még temetésekre is, akiknek fel kell készülni a rokonságból, jólöltözöttnek és boldognak vagy éppen szomorúnak kell lenniük.


Milliókat talált szemétválogatás közben egy munkás

2009. július 10.

Szemétválogatás közben több mint kétmillió forintnak megfelelő jent fedezett fel egy japán munkás Jamanasi prefektúrájában egy hulladékfeldolgozó üzemben. A jó szándékú férfinak eszébe sem jutott eltenni az összeget, inkább odaadta a rendőrségnek.


24 év után viselheti milliomos apja nevét a művésznő

2009. június 23.

24 év után vehette fel milliomos apja nevét egy hegedűművésznő, aki házasságon kívüli kapcsolatból született. Az apa, egy dúsgazdag japán üzletember néhány héttel lánya születése előtt életét vesztette egy repülőgép-szerencsétlenségben.


3,7 millióért teázhatunk

2009. június 03.

18 ezer dollárba (3,7 millió forintba) kerül a bárhol összerakható Hitoma teaszett. Ezért az árért azonban nem porcelánkészletet, hanem egy teljes szobát kapunk. A bárhol felállítható teázó szentélyhez tolóajtók, tatami, székek és ajtók is tartoznak.


Gerbeaud nyílik Tokióban

2009. május 22.

Gerbeaud cukrászda nyílik Tokióban a Június 17-én. A tokiói üzlet teljes egészében Vörösmarty téri cukrászda hangulatát idézi, ugyanolyanok lesznek a bútorok, a kínálatban pedig tradicionális magyar sütemények, kandírozott gyümölcsök szerepelnek majd.


Keresik több millió forint tulajdonosát

2009. május 15.

Japánban egy ismeretlen egy egész vagyont, csaknem 7,5 millió jent (közel 16 millió forintot) dobált szét Hadano város utcáin. A rendőrség egy helyi lakos jelzésére vonult ki tíz emberrel, akik több mint egy órán keresztül szedegették a rengeteg pénzt.


Évtizedekig kell tanulni a teakészítés művészetét

2009. április 21.

A teakészítés Japánban nemcsak művészet, hanem filozófia is, a teaművészet gyakorlása pedig életforma, aminek elsajátításához évtizedek kellenek. A tradicionális teaművészet ágai közül az Urasenke iskola nyitotta meg kapuit a külföldiek előtt, így ma ez a legismertebb és legnépszerűbb irányzat. A japán teaszertartásról Dr. Sen Genshitsu nagymester tartott előadást Budapesten.


1 2 3 4 5 6


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5