Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 55 találat van a Deluxe.hu oldalon

A számítógépünkkel kommunikál a japán luxusvécé

2010. augusztus 27.

Házi laborként vizeletet elemez, vérnyomást, hőmérsékletet és testsúlyt mér, és persze a szokásos funkcióit is tökéletesen oldja meg az új japán luxusvécé.


Japán luxusgombát találtak Svédországban

2010. június 09.

A rendkívül ritka és értékes japán honshimeji gombára (Lyophyllum shimeji) bukkant egy japán gombakutató egy észak-svédországi erdőben.


Szusi az űrben

2010. április 16.

Szusit szolgált fel kollégáinak a Nemzetközi Űrállomáson a Discovery két japán űrhajósa. Régóta készülnek arra, hogy a súlytalanság állapotában rózsaszín kimonóban szolgálják fel a moszatba tekert ételt.


Rendelésre készül a húszezer forintos leves

2010. március 04.

Japánban, ahol az egy négyzetkilométerre eső Michelin-csillagok száma köztudottan igen magas, a népszerű ramenből is készül luxusváltozat. A 110 dolláros, 22 ezer forintos levest húsz összetevőből főzik, és előre meg kell rendelni, mivel három nap alatt készül el.


Háromnapos leves húszezerért

2010. február 18.

Húszezer forintnyi jenért árul egy japán vendéglős egyetlen tányér levest, amely három napon át készül.


A legdurvább japán szépségtrükkök

2010. január 14.

Az elmúlt évtizedekben számos egészséges életmódra irányuló módszert köszönhettünk Japánnak. Most olyan szépségápolási trükköket mutatunk be, amelyek a távol-keleti országban már nagyon népszerűek, nálunk viszont kevésbé ismertek.


Több mint 30 milliót adtak a legdrágább tonhalért

2010. január 06.

Rekordárért, 177 ezer dollárért (33 millió forintért) kelt el kedden egy 233 kilogrammos kékúszójú tonhal a világ legnagyobb halpiacának számító tokiói Cukidzsi piacon.


Kétszáz luxusórát loptak

2010. január 04.

Több mint 600 millió forint értékben 200 luxuskarórát loptak el egy előkelő tokiói ékszerüzletből betörők, akik a falon át fúrt lyukon hatoltak be január 2-án a Ginza bevásárlónegyedben lévő üzletbe.


Japán tinédzser lett az év profi sportolója

2009. december 29.

Idén is megválasztották az év profi sportolóját Japánban. A mindössze 18 éves golfozó, Isikava Rijo nyerte el a megtisztelő címet, sorozatban immár másodszor.


Kikristályosodott zakók a férfiak csillogásáért

2009. december 23.

Eddig nem jutott túl sok tervezőnek eszébe, hogy a Swarovski kristályoknak férfiruhákon is helye lenne. Most egy egész kollekciót szenteltek a csillogásnak. A Crystallized cipőkön, zakókon és kiegészítőkön feltűnően csillan meg a nap, vagy a szórakozóhely fénye.


1 2 3 4 5 6


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5