Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 109 találat van a Deluxe.hu oldalon

Páncélautó lett a divat Hollywoodban

2013. október 14.

A Rolls-Royce-ok és a hatalmas Hummerek ideje letűnőben van Hollywoodban: a hírességek garázsaiban egyre gyakoribbak a páncélozott autók. Egyes biztonsági szakértők szerint a drága járművek teljesen feleslegesek, mások szerint viszont szükség van rájuk.


Jolie a legjobban kereső színésznő

2013. július 30.

Az elmúlt egy évben szerzett 33 millió dolláros (7,4 milliárd forintos) bevételével Angelina Jolie a legjobban kereső hollywoodi filmszínésznő - derült ki a Forbes kedden közzétett ranglistájából.


Hollywood 125 éves lett

2012. január 30.

Százhuszonöt éve, 1887. február 1-jén jegyeztette be birtokát Hollywood néven egy Los Angeles-i telekkönyvi hivatalban Harvey Wilcox. A földdarabról akkor még senki nem sejtette, hogy később világszerte egyenlő lesz a film fogalmával.


Hollywoodi szexszimbólumokkal ünnepli magát a magyar luxuskrém

2012. január 25.

85. születésnapját ünnepli az Erno Laszlo luxusmárka. A Dr. László Ernő által alapított kozmetikai cég ez alkalomból különleges, Hollywood névre keresztelt kollekciót dob piacra. Természetesen a filmipar csillagai ihlették.


Hollywood leginkább túlfizetett hírességei

2011. november 04.

A filmcsillagok sokak szerint túlfizetettek, de különösen igaz ez Drew Barrymore-ra és Eddie Murphyre a Forbes magazin felmérése szerint.


Eladó: háromszáz milliós hollywoodi ház, kilátással Scarlett Johanssonra - galériával

2011. szeptember 22.

Ryan Reynolds minden áron meg akar szabadulni a hollywoodi hegyekben lévő házától, mert nem tetszik neki a kilátás. Nem a nyüzsgő Los Angelest tartja elviselhetetlennek, hanem volt felesége, Scarlett Johansson látványát.


Leonardo DiCaprio és Johnny Depp lettek a csúcskeresők

2011. augusztus 02.

A kasszasikerek és a független filmek között ingázó két színész, Leonardo DiCaprio és Johnny Depp áll a hollywoodi kereseti lista élén a Forbes magazin összesítése szerint.


Angelina Jolie és Sarah Jessica Parker lettek a csúcskeresők

2011. július 06.

Angelina Jolie és Sarah Jessica Parker vezeti a legjobban kereső hollywoodi színésznők listáját, mindkét filmcsillag 30 millió dollárral növelte bankszámláját 2010 és 2011 májusa között.


Ryan Reynolds lett a világ legszexisebb férfija

2010. november 18.

A földkerekség legszexisebb férfijává választotta Ryan Reynolds hollywoodi színészt szerdán az amerikai People magazin.


Napi 70 millióból Franciaországban

2010. szeptember 20.

Az Eiffel-tornyon kívül azért más is van Franciaországban - hívta fel Hollywood figyelmét egy francia filmes szervezet, amely szeptemberben egyhetes vidéki túra keretében mutatja be az ország egyéb szépségeit az álomgyár válogatott forgatókönyvíróinak. Franciaországba csábítják a filmeseket, akik napi 250 ezer eurót is költenek a forgatáson.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5