Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 11 találat van a Deluxe.hu oldalon

Elkezdődött a hét évig tervezett luxusóra gyártása

2010. szeptember 14.

Augusztus végén elkezdődött a Harry Winston Opus 3 gyártása. Hét évig kellett várni a karórára.


A legdrágább eljegyzési és jegygyűrűk

2009. június 24.

A sztárok és milliomosok egy része hajlandó igen mélyen a zsebébe nyúlni, ha szeretné elnyerni szíve választottjának kegyeit. Összegyűjtöttük a legdrágább eljegyzési és jegygyűrűket, amelyek ára egyáltalán nem áll arányban a kapcsolat élettartamával.


Letartóztatták a 24 milliárdos ékszerrablás gyanúsítottjait

2009. június 23.

Őrizetbe vettek 32 embert a tavaly decemberben kirabolt párizsi Harry Winston ékszerbolt ügyében, és többet megtaláltak az elrabolt méregdrága cikkek közül is. A luxusüzletből 24 milliárd forint értékű ékszert vittek el.


Világkörüli út a kezünk körül

2008. július 09.

Csak egy tekerés a csukló fölött, és máris egy távoli világvárost fedezünk fel az ablakban. Ennek a bűvészmutatványnak mindössze egy feltétele van, mégpedig az, hogy ez az ablak a Harry Winston elképesztően drága, Project Z5 nevű karóramodelljének számlapján legyen.


Csak öt másodpercig látható az idő a 75 milliós órán

2008. június 16.

Horrorisztikus összeget kér a Harry Winston az idei Opusért, amelyet az amerikai luxuscég olyan digitális kijelzővel látott el, amilyennel leginkább a kínai zsebszámológépek büszkélkedhetnek. A "retró" stílusú mechanikus óracsoda persze aligha készült volna el svájci közreműködés nélkül.


A világ tíz legmenőbb ékszerészháza

2008. február 14.

Összeállította a gazdag vásárlók kedvenc ékszerészeteinek listáját a Luxury Institute. A luxuspiaci változásokat elemző cég a befutók közé sorolta többek között a Harry Winstont, a Tiffany-t és a Bulgarit is.


A férfiak is megérdemlik a gyémántokat

2007. december 17.

A gyémántokkal és különleges ékszerekkel kapcsolatban mindig dúsgazdag nőkre asszociálunk. Thom Browne egyesült államokbeli dizájner elhatározta, hogy megváltoztatja ezt a beidegződést, és férfiak számára tervezett gyémánttal díszített kiegészítőket.


Gőzmozdonyok ihlették meg a Harry Winston órásait

2007. augusztus 28.

Gőzmozdony ihlette meg a Harry Winston legújabb platina óracsodáját, a Tourbillon Glissiére-t, amelynek nincs számlapja és koronája, továbbá rendhagyó módon dugattyúk húzzák fel, sőt, a járástartalékot sem a megszokott módon jelzi ki.


Mechanikus karórán hallható a Big Ben dallama

2006. október 05.

Szellemes óraritkaságot készített a Harry Winston abból az alkalomból, hogy a legújabb üzletét Londonban nyitotta meg: a mechanikus időmérő a Westminster Palota tornyának harangjátékát szólaltatja meg minden negyedórában.


A filmfesztivál órája

2006. augusztus 30.

A nagy nyilvánosságot igénylő események természetes velejárói a szponzorok. Így van ez a filmfesztiválokkal is: az olaszországi Taorminában éves rendszerességgel megtartott Taormina Filmfesztivál állandó szponzoraként a Harry Winston óragyár egy különleges kiadvánnyal lepte meg az óra- és filmrajongó közönséget.


1 2


Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5