Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 16 találat van a Deluxe.hu oldalon

166 millióra perlik a Harry Potter szerzőjét

2009. június 16.

Félmillió fontra perlik a Harry Potter szerzőjét és kiadóját a néhai Adrian Jacobs angol író örökösei. Azt állítják, hogy a legendás varázslótanoncról szóló regénysorozat egyik részéhez Rowling egy 1987-ben megjelent könyvből merítette az ötletet.


Harry Potter barátnője reklámozná a Burberry-t

2009. április 24.

A több mint 10 millió fontos vagyonnal rendelkező, 19 éves Emma Watsont kérte fel a Burberry londoni reklámcsapata, hogy népszerűsítse a luxusmárka 2009-2010-es őszi kollekcióját.


Rekordárat fizetett egy Harry Potter könyvért egy arab férj

2009. március 10.

Közel ötmillió forintot fizettek a Harry Potter első kiadásának egy példányáért. A rekord ár, amely közel kétszer olyan magas, mint a korábbi csúcs, egy aukción született. A sorozat nyitó kötetének első kiadása mindössze 200 példányban jelent meg 1997-ben.


A Harry Potterrel és a Pókemberrel lehet a legtöbbet keresni

2008. október 03.

A Forbes magazin összegyűjtötte azokat az írókat, akik a legtöbbet keresték a 2007 júniusa és 2008 júniusa között vizsgált időszakban. A listából kiderült, hogy a megfilmesített művek és a romantikus regények a legjövedelmezőbbek. Még mindig J. K. Rowling a leggazdagabb.


Luxus síházat vett Hermione Granger

2008. szeptember 11.

Francia síparadicsomban fekteti be pénzét a Harry Potter mozifilmek Hermione Grangere. A több mint 10 millió fontos vagyonnal rendelkező, 18 éves Emma Watson Meribelben vett meg egy síházat 1 millió fontért, vagyis közel 300 millió forintért.


Harry Potter-szoba 300 ezerért

2008. július 24.

Valóságos zarándokhellyé vált a tehetős Harry Potter-rajongók körében az az edinburghi hotelszoba, ahol a szerző, J. K. Rowling az utolsó kötet befejezésén dolgozott. Az írónőről elnevezett lakosztály 965 fontba kerül egy éjszakára.


Ötmilliót értek a Harry Potter-sorozat első kiadásai

2008. július 03.

Több mint ötmillió forintnak megfelelő angol fontért kelt el a Harry Potter-sorozat mind a hét kötetének első kiadása.


Tízezerbe kerül egy szó az új Harry Potterben

2008. június 12.

Szavanként tízezer forintért vásárolta meg a kedd esti londoni jótékonysági árverés egyik licitálója azt a 800-szavas Harry Potter-előzménynovellát, amelyet J. K. Rowling egy brit könyváruházlánc felkérésére írt.


Megtanították a tinisztárt, hogyan bánjon a pénzével

2008. április 17.

Betöltötte április 15-én 18. életévét a Harry Potter filmekben Hermionét alakító Emma Watson. A filmek egyik főszereplője ezzel végre az utóbbi években felhalmozott, 10,5 millió fontra rúgó vagyonához is hozzáférhet.


Harry Potter anyja milliókért fiatalodik

2008. április 14.

J.K. Rowling a Harry Potter megírásával nem csak a világhírű írók sorába küzdötte fel magát, hanem a milliomosok körébe is. Mintegy 545 millió fontos vagyona segítségével a brit írónő tíz évet fiatalodott.


1 2


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5