Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 3 találat van a Deluxe.hu oldalon

Az űrben mutatja be produkcióját a milliárdos akrobata

2009. szeptember 08.

Guy Laliberté, kanadai cirkuszmilliárdos a világűrben is akrobatamutatványokkal fogja elkápráztatni a világot. A dúsgazdag artista október 9-én, űrutazása alkalmával bemutatott produkciójával az ivóvíz-ellátás fontosságára akarja felhívni a figyelmet.


A kilenc leghíresebb milliárdosbuli

2009. július 14.

Akik milliárdok felett rendelkeznek, a születésnap vagy a házassági évforduló megünneplésekor is meg kell adniuk a módját. A buli a legdrágább pezsgőkkel és első osztályú előadókkal folyik azoknak, aki megengedhetik maguknak. Lássuk a kilenc leghíresebb milliárdospartit.


Utcai előadó volt a következő űrturista


2009. június 03.

Guy Laliberté, a Cirque du Soleil világhírű kanadai cirkuszvállalkozás alapítója és főrészvényese lesz a következő űrturista. A Komszomolszkaja Pravda című orosz lap értesülései szerint szeptemberben indulhat a Nemzetközi Űrállomásra. Az újság szerint a férfi álnéven már át is esett az orvosi vizsgálatokon.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5